Miért nem engednek el?

Figyelt kérdés
A barátaimmal megbeszéltük, hogy telen két ünnep között elmegyünk egy terem foci tornára, ami a szomszéd városban lesz(busszal kb 20 percre van).Minden baratomat elengedtek a szüleik,csak engem nem. Nem értem miért. Olyan indokokat mondanak,hogy tuti nem is engedik el a többieket,meg biztos olyan idő lesz hogy majd nem tudunk kimenni busszal(gondolok itt havazásra). Szerintem inkabb arrol van szó hogy nem bíznak bennem a szüleik,amit nem igazán értek. Nyáron is amikor delutan lementünk a haverokkal dumálni (semmi pia vagy cigi)akkor is 7-re haza kellett mennem es ha egy percet is késtem mar nem engedtek le egy hétig.szerintem ez mar túlzás. Mit kene csinaljak, hogy elengedjenek a focira? 16/F

2016. szept. 9. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Leülnék, és megbeszélném velük. Szerintem.
2016. szept. 9. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Kérd meg őket, hogy vigyenek el.
2016. szept. 9. 21:33
 3/8 anonim ***** válasza:
5%
Olyan aranyosak ezek a kérdések, látványosan soha nem esik szó arról, miért kéne a kamaszgyereket felnőttebbként kezelni már és elengedni. A bizalmatalanságnak 99%-ban jó oka van.
2016. szept. 9. 21:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves harmadik válaszoló! Nem arrol van szó,hogy kezeljenek felnőtt kent,hanem higy ne ugy kezeljenek mint egy 5 evest. Es nem tudom mi lenne a bizalmatlanság oka,a suliban jol tanulok,mindig idoben hazaérek. Tehat lehetek én az az 1% ;)
2016. szept. 9. 22:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, én 17 évesen haverokkal a balatonra mentem..
2016. szept. 9. 22:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Hat arrol nalunk szo sem lehet :S
2016. szept. 9. 22:19
 7/8 A kérdező kommentje:
A városban levo strandra se engdtek el a nyaon,nem hogy a balatonra
2016. szept. 9. 22:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Te most leírod, hogy szerinted nem bíznak Benned a szüleid, aztán szépen megmutatod itt nekünk hogy, Te nem bízol igazából bennük (mert feltételezgetsz, hogy szerinted inkább miről lehet szó).

Szerintem kérd megy egy barátodat, hogy az anyukája hívja fel a tiédet, és annyi

2016. szept. 9. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!