Miért nem támogatnak?
Figyelt kérdés
Elkezdtem tollasozni de a szülrim szerint abba fogom hagyni 1 alkalom után.Régóta nem sportoltam de úgy éreztem mozognom kell és nekem ez tökélezes lenne.De anyám szerint egy alkalmat se bírok ki és ez rendkívül rossz.De mindenben ilyen egyszerűen nem hisz bennem.És csak azért is meg fogom neki mutatni hogy igenis képes vagyok sportolni.De miért áll így hozzám?2016. szept. 8. 16:04
1/5 anonim válasza:
Lehet ismer? Tudja milyen vagy. Szal bizonyíts neki. Ennyi.
2/5 anonim válasza:
Magad miatt tegyed a dolgokat, ne azért hogy mások mit gondolnak róla. Susan Forward: Mérgező szülők könyv sok kérdésre válasz lehet.
3/5 anonim válasza:
Hajrá, élvezd ki a sportot :) Anyukád meg egy idő után kénytelen lesz belátni ha tévedett. Azért lehet ebben egy kis fordított pszichológia. Mi van, ha éppen arra számít hogy csak azért se fogod abbahagyni? És éppen igy akarja elérni hogy folytasd?
4/5 anonim válasza:
1. Nem szeret.
2. Irigy rád nehogy elérj valami jót.
Semmi más oka nem lehet annak, mint hogy valaki szándékosan letöri valaki lelkesedését hogy valamit elérjen az életben. Ha valaki nem támogat és csak károg az egy intő jel, lehet az szülő, barát, akárki. Az az ember irigy nehogy elérj valamit.
5/5 anonim válasza:
1. Ismer téged, már feltéve ha nem vagy kitartó.
2. Magából indul ki, ebben az esetben mondhatod neki, hogy anya, nem mindenki olyan, mint te.
3. Miért nem szarod le? Lehet, hogy tényleg feladod majd. És akkor mi van? Semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!