Hogyan vegyem rá a makacs anyámat, hogy megengedje, hogy saját magam döntsek a kinézetemről? 15/L (Többi lent)
Vágd le magadnak a hajad :)
Vagy nélküle menj fodrászhoz.
Színezést lehet, hogy a suliban nem néznék jó szemmel. Nem tudom, nálatok mik a szabályok. Talán ezért nem engedi. (Egyébként van olyan színező, ami nem jön ki, saját tapasztalat :)
Fülbevalót szeretnél? Vagy valami extrémebbet?
Hogy öltözködsz, ami nem tetszik neki?
Normális határokon belül érdemes lázadni, hiszen ez a tinikor velejárója.
Ne szólj bele, az én életem! / Rossz anya vagy!
Ezt a két mondatot nagyon szokták szeretni. Ezek után lehet, hogy le sem sz*rná többé, hogy mit csinálsz, te pedig boldog lehetnél.
Munka-albérlet-saját élet.
Tiéd a pálya.
Ja, hogy ahhoz nem fiatal, hogy a saját anyját, aki miatt tud élni, mert amúgy már régen vége lenne, kibeszéljen tiszteletlenül???
Ha majd a saját életét éli, akkor azt csinál, amit akar. Addig meg vagy bírja ki, vagy menjen Isten hírével. Tiszta szégyen az ilyen gyerek, aki ilyen dolog miatt a saját anyját kidumálja. De nem ő az egyetlen, naponta több tucat ilyen életképtelen mamlasz kamasz van. Régen az ilyenek már dolgoztak, de a mostaniaknak túl sok a szabadideje az értéktelen dolgokon gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!