Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha nem birom anyam...

Mit tegyek ha nem birom anyam pasijat? Tobb lent

Figyelt kérdés

Szoval 12 eves lany vagyok, es szuleim 1 es fel eve kb h elvalltak. Azota az eletem maga a pokol. Anyam amiutan beadta a vallokeresetet ra kb 2 honapra keresett is maganak egy masik pasit. Es apamat kirakta a hazbol, pedig kozosen vettek. Azota is ezzel a pasival van, es raadasul, tolem meg sem kerdezte, ha akarom-e. Ameddig be nem mutatta nekem, sokszor ki is maradt ejszakankent. Ami a legjobban idegesit, h ez a pasi, a mi hazunkban van hetvegente, es hogy van pofaja befekudni abba az agyba, amit apa vett? sot meg ki is csufolja apamat! utalom ot is meg anyamat is. Amikor itt van, anyam ram sem nez, csak levego vagyok neki. Annyira el van telve a szerelemmel..... Az iden veluk kellett menjek nyaralni, es a szoba, amit bereltunk, csak egy agy volt benne, es en a foldon kellett aludjak.... a nyaralason, anyam ram sem szart.... Tudniillik, apam alkoholista volt, es 2 honapja, h meghalt. annyira hianyzik... Rajottem azota, h ot szerettem a legjobban. A temetes napjan, anyam mar magahoz is hivta a palit... Amiota apa meghalt, mindennap ra gondolok, es nem telik el nap, h ne sirnak. Ja es elfelejtettem irni, mindig olyan hangosan csinaljak. h zug bele az egesz haz.... Kerlek ne irjatok olyanokat, h kamaszkori lazzadas, stb, mert nem az.

Amugy vannak barataim, de senkinek sem merek errol beszelni. KERLEK SEGITSETEK! NEM BIROM TOVABB.

elnezest a sok hibaert

2016. szept. 3. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:
2%

Megsúgom neked h nem valas utan 2 ket honappal kapta a pasit , hanem rég megvolt neki .

Azt irtad h elvalt anyad most meg a vegen h meghalt apad . Mi az igaz?

2016. szept. 3. 21:45
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
jobb nem jutott eszedbe ?
2016. szept. 3. 21:51
 3/7 AranyAxa ***** válasza:
73%
Szia. Nálam is ez a helyzet ráadásul anyám 46 az uj pasija meg 28 éves. Ök i hangosan csinálják és minden nap anya is apámat kirakta de ezt a házat apa vette még ráadásul nem is közösen. Anyám össze vissza csalta apámat nekm van 2 féltesom anyám elözzö házzaságábol. Apámnak is vannak alkohol gondjai. Én nem birom az uj csávoját mert ugráltatja anyámat és nekem is parancsolgat. Meg mindig neki ad anya igazat nem mer neki visszaszolni. Én inkább leszarom mert majd anya rájön hogy nem neki valo. Kitartást majd egyszer minden helyre jön. (remélhetöleg)
2016. szept. 3. 22:15
 4/7 AranyAxa ***** válasza:
57%
Ja 13/L vagyok
2016. szept. 3. 22:16
 5/7 anonim ***** válasza:
16%

Szegény, sajnállak, el tudom képzelni a helyzetedet. Nem anyukád tehet apukád italozásáról? Sok esetben van az, hogy alkoholba menekülnek a családi problémák elől.

Azt tanácsolom, mivel még fiatal vagy, próbálkozz a nagyszülőknél, és ne légy szívbajos, kerek perec jelentsd ki anyukádnak, hogy utálod ezt a helyzetet, a pasiját, a velük való életet.

2016. szept. 4. 03:42
 6/7 A kérdező kommentje:

1. Igen elvaltak, es 2 honapja meghalt apa... mi nem ertheto?

2.szerinted jokedvemben irtam ki? jokedvemben talalom ki mindezt? boldogsagomban irtam ki, h meghalt apam?

4.Teljesen aterzem a helyzeted. Csak sajnos nallam nagy a szerelem koztuk.... legalabbis anyam felol biztosan...

6. Apukam feloli nagyszuleim ellenunk vannak.. es az anyukam feloliek kulfoldon laknak

2016. szept. 4. 13:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Apád alkoholista volt biztos jó társaság lehetett anyádnak..
2016. dec. 6. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!