Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más életét is tönkretette,...

Más életét is tönkretette, hátráltatta a családja? Más élete is szánalmas, se gyerekkora, se fiatalokra nem volt? Lényeg lent

Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 19:22
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a bíztató szavakat és a privát üzeneteket is.

Egyik privát üzenetre válaszolnék is elektronikai kártya gyártó cég a miénk,sajnos nem tudhatjuk mibe is építik be az itt gyártott,forrasztott kártyákát.Van nyelvvizsgák középfokú német,de nagyon rég használtam,tanultam a nyelvet,így talán gyengébb alapfokúnak felel még a tudásom.Mostanában,hónapok óta nagyon sok a munka a cégnél,sokszor legyünk hétvégén,elég sok a megrendelést.De ha picit lesz több időm,visszaállunk a normál munkamennyiségre,tempora akkor a németet átnézem,picit átismétlem.

Most sokal jobban érzem magam és egyáltalán nem vagyok egy panaszkodos,mindig hallgatok,néha itt írom ki mi bánt,hogy megkönnyebbüljek,de most ki kellett írni magamból úgy éreztem,és csak úgy cikáztak a gondolataim így nagyon nehéz volt leírni,mert annyi minden történt,h így mi minden bánt.

A testére,egészségemre odafigyelek,ülőmunkát végzek,igaz fizikai munka,de mivel 2-3 km-re van a cég az otthonomtól biciklivel járok és picit tornázok itthon minden nap,de csak ilyen kar,törzs körzés,nyújtás.Szerencsémre átlagos az alkatom.

Sajnos még mindig l van állítva a mobilok és amint entert ütök szavakat szúr be,valami el lehet állítva,sokszor kell törölnöm,visszanéznem mielőtt kommentet küldenék.

De most jól vagyok,csak az kellett hogy kiadhassam magamból amit éppen éreztem.Itthon is sok baj volt,munkahelyen hónapok óta hajtás,túlóra,állandó szombat picit kimerültek,elfáradtam(ezt törölni szokták a rendszerből és jutalomként elszámolni)

Csak az bántot hogy én valóban nagyon ritkán panaszkodok és mindjárt volt aki nekem eset és úgy reagált mintha ez általános,mindennapos dolog lenne.Mintha csak állandóan panaszkodnék és valahogy nem értettem mért van az hogy vannak akik valóban sokat panaszkodnak,pedig könnyebb életük van,állandó segítséget kapnak és őket senki nem támadja,én meg egyszer-egyszer merek ilyet tenni és nekem támadnak.

Köszönöm a bíztatást és a megértést is.

2016. szept. 10. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!