Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más életét is tönkretette,...

Más életét is tönkretette, hátráltatta a családja? Más élete is szánalmas, se gyerekkora, se fiatalokra nem volt? Lényeg lent

Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 19:22
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
54%

Ha módodban áll, keresd fel őket:

[link]

2016. szept. 3. 20:26
 12/31 A kérdező kommentje:

Hát én nem vagyok jó képességű;ez az semmit nem kaptam ellensúlyozásként a rosszért cserébe.Semmi jó adottságot nem kaptam.

És mint írtam nagyon ritkán panaszkodok akkor is csak itt az oldalon mert szégyelem az életem,nem akarom hogy más megtudja hogyan éltünk,(szeretetett nem kaltam tini éveimbe apuval most jobban megvagyok,szetintem belefáradt az egészbe),meg anyu piálását és és akkor falun mindenki megtudná,ez lenne a téma.Szóval egyetlen egy barátnőm se tudja.

Nem vagyok ellenséges akinek több jutott,akiket ismerek szinte mind több jutott ès nem tett érte,az igaz irigylem mert nem értem az egyik mért kap olyan sokat a másik meg mért nem.Csak ők ezerrel panaszkodnak pedig nem egynek gyönyörű házat,kertet,autót vettek és elégedettlen,panaszkodik,sír mindenkinek,természetesnek veszi hogy csak úgy megkapja.Hidd el ők többet panaszkodnak,irigykednek ha valakinek jobban megy.

Pont hogy meghallgatom mások panaszát,lelki szemetesláda vagyok.Én mindenkit meghallgatok.Sok nő között.dolgozok,meghúzom magam,beszélgetek,de megtartom a véleményem mert ahol sok nő van,nagy az egymás leszólása is.

Ennél jobb helyem nekem nem lesz mert mint írtam nem vagyok jó képességű,érettségi után fősulira felvettek de csak 2 szam megjelölésére volt pénzünk,és csak a helyi műszaki suliba,ott se választhattam,míg elméletben voltam csak jó.Nem jött össze,szemüvegre sem volt pénzünk,a tábláig sem láttam el,műábrán azt sem tudtam mit akar az oktató,életembe nem tanultam.Akiknek előtanulmánya volt és tanárhoz jártak azok is kibuktak.Ha volt 2 lyukas órám futhattam haza;gyorsan el a boltba,krumit venni,pucolni,hasábbnak felszelni,hogy mire jön tesóm haza legyen kaja,majd vissza futni a suliba.

Akkoriba nem volt laptop,meg net otthon a többségnek,utazhattál be a városba vizsgára jelentkezni.A pár ezer ft-os bursa hungaricumot amit igényeltem azt is haza kellett adni

2016. szept. 3. 20:52
 13/31 anonim ***** válasza:
47%
Az a gond hogy itthon nem lehet megtenni hogy egyszeri kiadással teljesen új életet kezdjen valaki, Ha nincs szerencséd, vagy az átlagosnál kicsivel magasabb fizetésed, illetve ha a szülők nem kérnek el semmit, felesleges kiadások árán csak albérlet jöhet szóba, vagy külföldi munka ahol igyekezni kell kiismerni a dolgokat és ott már lényegesen kifizetődőbb bérelni egy lakást mert kint van miből, hisz én is így voltam. Kint szedtem össze egy ház maradék 7 millió forintját, pár év alatt minimális hazautazással.
2016. szept. 3. 21:01
 14/31 anonim ***** válasza:
67%
Rengetegen vannak sajnos akik hasonloan vagy meg rosszabb korulmenyek kozott nottek fel mint te. Akarsz tenni valamit hogy jobb eleted legyen?
2016. szept. 3. 21:04
 15/31 anonim ***** válasza:
58%

Te magyar vagy egyáltalán? Olyan szinten rossz a helyesírásod és a fogalmazásod is, mint amikor az egyik orosz levelezőtársam próbált írni nekem magyarul és gugli fordítót használt hozzá. Komolyan nem értem, hogy ilyen katasztrófa nyelvtannal te hogy a túróba kerültél be a felsőoktatásba, míg más intelligens és a magyar helyesírás szabályait ismerő és alkalmazó embereket kiszórtak.

Az írásodból ítélve sötét vagy, mint az országút éjjel és ezt még tetézi a rémesen irritáló és itt-ott érthetetlenül megfogalmazott panaszáradatod is. Nem csoda, hogy kerülnek, mint a pestist.

És ne mondd, hogy hát te nem tudsz változtatni, mert ilyen nincs. Hol voltál például a magyarórák helyett? Az önbizalomhiányod miatt meg sürgősen fel kellett volna már keresned egy pszichológust, nem pedig itt nyafogni.

Üdv

Egy súlyosan alkoholista családban felnőtt ember

2016. szept. 3. 21:10
 16/31 A kérdező kommentje:

Mondom senki nem tudja hogyan éltünk mert nem mesélem el,ennèl sokal kisebb dolgok miatt is megbélyegeztek,lenéztek itt a munkahelyen másokat.Meg elmondod valakinek hiába mondanád ne mondja tovább úgyis tovább mondaná.

Senkinek nem mesélek hogy az összes pénzem haza megy,én ruházom az őseim.Itthon megszokták itt a kiscsicska,a fiúk majd a kertet vágja rendbe,a lányuk az egész házat,meg mindenkire kivasal majd.Néha elgondolkodom hogy ezt,meg ezt is én.vettem nekik de kaltam e annyit hogy köszönöm.Hát nem.

Te még csak 23 vagy,fiatal,jó képességű igaz sok rosszal a hátad mögött,de sokra viheted,előtted az élet!

Én nem voltam jó képességű,és merőben más a férfi és a női.alkolizmus.Nő szokott otthon.mindent csinálni(főz,mos,tanul a gyerekkel,kikérdezi a leckét;becsomagolja a könyvet,orvoshoz viszi.stb)Ha alkolista az anya akkor elhagyja magát,csak megfőzött,összeégette a tűzhelyet.3 évbe telt mire elvitt a fogam betömetni mert már könyörögtem neki.Mondom az egész ház takarítása,mosogatás,kaja készítés,könyv bekötése mind az én.dgom volt.

Első osztályba sem gyakorolt,tanult velem.Volt hogy tűzelőre sem futotta,a tűzhelyet vittük be a szobába,kapcsoltuk be hogy meleg legyen,sok takaróval aludtunk.Elromlott a bojler akkor meg úgy melegítettük a vizet,szerelőre nem volt pénzünk.

Érzelmileg sem állt mellettünk senki.

Folyton mindenki lenézet minket,rokon,nagyszülő is.

Amúgy nem szoktam panaszkodni de van.hogy besokaljok és ki kell írni magamból.

2016. szept. 3. 21:14
 17/31 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy most?
2016. szept. 3. 21:16
 18/31 anonim ***** válasza:
És pontosan mit dolgozol? És melyik városban élsz?
2016. szept. 3. 21:16
 19/31 A kérdező kommentje:

15!

Köszi,hál istennek te olyan tökéletes vagy minden téren.Mobilról írok ott könnyű férenyomni.Ítélkezni legkönnyebb!

Kíváncsi lennék te gyerekként,vagy most mennyi segítséget tettél le otthon házimunkában,anyagilag ha annyira lenézel másokat!

2016. szept. 3. 21:19
 20/31 anonim ***** válasza:
Az nem opció, hogy elmentek tesóddal, két keresetből esetleg boldogulnátok?
2016. szept. 3. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!