Mit dolgozik az a szülő aki csak úgy rákölt a gyerekére havi 500 ezer forintot? 18/F
#10-es vagyok. Unokatestvérem boncmester, ő azt mondta havi 120 ezer gyerektartást ajánlott fel a feleségének havonta. (Pedig nem kellett volna csak 10-20 ezret fizetnie)
Se emellett a gyerekeinek iphone 6s plus-ja van, azt figyelembe se véve hogy talán 11 éves lehet a gyerek.
Egy programozó nem átlag bére közel sem éri el a bruttó 1 milliót 10 év tapasztalattal.
/egy programozó 8 év tapasztalattal és olyan kollégákkal, akik több, mint 10 éve dolgoznak.
Lehet:
Vállalkozó
Légiforgalomirányító
Pilóta
IT szektorban jó helyen dolgozó
Cégeknél vezető beosztásúak, managerek
Általában két kereső van manapság egy családban, ha csak 400-400 ezret keres mindkét fél akkor is simán lehet ennyi pénzük
Politikus
Közéleti szreplő
A munkahelyemen egyszerű fuvarszervezők is 300 körül keresnek, ahol mindkét fél ennyit keres már az is elég jó. És ők még abszolút nem vezető beosztásúak, felettük áll jópár ember akiknek a fizetése jóval magasabb is.
Jah igen, és akkor a magánpraxtizáló orvosokat nem is említettem, akik egy délelőtt több 100 ezret összeszed.
A férjem munkahelyén több orvos is Lexussal jár.
Ügyvédek, bírók stb szintén...
Mitől ne volna tisztességes? Legfeljebb nem túl okos.
Van bő 100 ezer ember, ami bőven millió fölött keres havonta (lehet, hogy több ember és többet is) - és ha már megvan mindene, hát miért ne költené a gyerekére?
Én távol vagyok ettől a helyzettől, de akkor sem tenném. De az egy más kérdés.
" munkavállalók átlagosan 117 ezer Ft-ot keresnek havonta, ezzel szemben a legmagasabb besorolású vezetői szinten dolgozók átlagkeresete 2,4 millió Ft. A változó bérelemekkel kiegészítve ez az érték 122 ezer és 3,4 millió Ft-ra nő, ami huszonnyolcszoros eltérést mutat."
Meg hát a kukás emberek Pesten. 500 ezer kenőpénzt ad a cégen belül, hogy kertvárosi járatra osszák be, ott aztán naponta megvan az 5-20 ezer forintjuk, a kicsit szabálytalan cuccok elszállításáért.
De nem tesz jót a gyereknek ezzel.
Ismerek egy csontkovácsot, aki hét 2 nap dolgozik. 8-20ig. Negyed óra 20k. Egy óra 80k. Egy nap 800k. Egy héten 1.6kk, egy hónapban 6.4kk.
És nem is dolgozik annyira jól. Az én csontkovácsom 20 perces bemelegítő masszázs után nyújtja az ízületeket. 6000et kér és sokat jobban vagyok utána. Nem az számít mennyire vagy profi, hanem, mennyiért adod el magad, mennyire jó a marketing. A szakemberek, akiknek az önbizalmát lerombolod, nem fognak fizu emelést kérni. Imposztor szindrómásokat nevel a magyar oktatás. Örülni fognak, ha van munkájuk, nemhogy pénzt kérjenek. Aki nincs kikészülve idegileg és van önbizalma, az sokat fog kérni, sokat fog keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!