Etikátlan volt az alábbi cselekedetem önök szerint? (minden fontos lent)
azon kívül,hogy ilyen irritáló stílusban beszélsz,még hülye is vagy. miért nem mondtad meg a szüleidnek,hogy bocsi de a csajodnak ma van a szülinapja?te csak egy nappal később mész a nyaralásra. ha ilyen rugalmasak voltak és rögtön eltolták egy nappal, akkor szerinted kiakadtak volna,ha egy nappal később mész? nem hiszem..
a másik dolog,hogy a kórházban feleslegesen voltál,foglaltad a helyet a sürgősségin azok elől akik TÉNYLEG rosszul lettek. ez nagyon undorító dolog. szerintem te sem örülnél,hogyha rosszul lennél és azért kéne sokat várni,mert egy kamuzó hülyegyereket vizsgálnak? ebbe azért illett volna belegondolni.
nem szép dolog amúgy visszaélni a cukorbetegségeddel.
+ nekem az is furcsa,hogy fontosabb a most megismert csaj,mint a saját családod? aki láthatóan rendes,ugrottak veled a kórházba és a nyaralást is elhalasztották miattad. mégis őket vetted palira az aktuális csaj miatt,aki lehet jövő hónapban már sehol nem lesz? .. óriási nagy hülyeséget csináltál. komolyan, egy óvodás gyerektől azt mondom oké, de egy felnőtt embertől nagyon nem.. ezer más módod lett volna: pl leülni velük és korrekten elmondani..vagy a csajjal előtte levő nap találkozni..amúgy a csaj tudja,hogy mit csináltál? kétlem,hogy ezek után érdekelnéd
Akkora kamu, mint ide Szamosújlak.
Milyen rosszullét? Ha ismer a család, mérnek egy cukrot oszt megoldják.
Kórház dettó. Egy cukorbeteg nem titkos fájdalomtól fetreng, amit meg kell játszani.
Ráadásul korábbi kérdésben egészséges voltál... Idióta.
"egy remekül sikerült randit tartottam a kedves ismerősömmel"
Te élőszóban is ilyen retardált módon fogalmazol?
szerintem gusztustalan, gerinctelenség egy ilyen dolog miatt rosszullétet színlelni.
Egy normális, gerinces ember odaáll a család elé, és megmondja, hogy "apa, anya, a barátnőmnek szülinapja van, én egy nappal később tudok menni a nyaralásra, mert nagyon fontos számomra, hogy kettesben megünnepeljük."
Rosszullétet színlelni, mindenkit halálra ijeszetni, az egész család nyaralni indulását, szórakozását tönkretenni - ilyet egy igazi meggondolatlan fäszkalap csinál.
Legközelebb, ha rosszul vagy, mindenki azon fog gondolkodni, hogy vajon most nem színlelsz-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!