Szülők mit szólnátok ha a 18 éves fiatok nem akarna táncolni a szalagavatón?
én se táncoltam. sot el se mentem…
a szuleimnek azt mondtam, hogy nem lesznek szulok a szalagavaton, ugyhogy nekik sem kell jonniuk…ami részben is igaz is volt, a mi osztályunkbol kb. 3 szulo ment el a szalagavatora.. nekunk ez anno nem volt fontos(szegedi johiru iskolárol van szo)
"Megismételhetetlen,mérföldkő fontosságú eseményről van szó"
Te miről beszélsz? :D Félreértés ne essék, én imádtam a szalagavatómat, nagyon vártam, készültem rá, nagyon jól éreztem magam, de semmi megismételhetetlen nem volt benne, és nem volt egyáltalán semmiféle mérföldkő az életemben...... Nyilván ha valakinek egész életében ez az egyetlen buli, ahova elmegy, akkor valami katartikus csoda, de amúgy annyira nem nagy durranás. Jópofa dolog, de nem mérföldkő.
Semmit :D
Én sem táncoltam meg semmi. Igaz az osztályból csak ketten jeleztük, hogy nem szeretnénk de semmi probléma nem volt belőle. Nem mindenki szeret szerepelni.
Mérföldkőnek nem nevezném. Állok a színpadon, melegem van a reflektortól, és csak arra tudok gondolni, hogy mikor vehetem már le a cipőm, mert leszakad a bokám.
Amit meg "ki kell bírni" az nem jelent jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!