Anyam többre nézi a szeretőjét (akivel csalja apám) mint a gyerekeit. Anya az ilyen?
Azon nőttünk fel a hugomnal hogy anyámnak szeretője van (apának azért nem mondtuk mert féltünk hogy bánatában valami olyat tenne magával vagy a férfival amiből nagy baj lenne,azert hagytuk hogy az ők dolguk legyen) De mostmár anyam nagyon csúnyán viselkedik,csicskaztat minket,apámat is,egy csomó pénzt elkölt magára hogy jol nézzen ki,itthon nem főz nem mos nem takarít,mindent a 12 eves hugomnal csinálunk.Ha a szeretőjere rosszat mondunk le k-z minket meg lehord mindennek (más elott is) múltkor is hallottam hogy olyanokat mondott rolam a telefonba hogy egy utolsó senki vagyok meg a többit nem is mondom mert nagyon csúnya,Istent is sűrűn szidja
Nem tudom mit tegyek nagyon zavar.Meg annyit hogy a pasi külföldön dolgozik es mikor haza jön anyam elviszi a családi autót es kocsikaztatja a pasit.
16/L
Plusz a kérdező azt írja ebben nőttek fel, az anyjuk furikázza a szeretőjét a családi autóval, de szegény apu persze semmiről sem tud.. Ja, és arról egy sort sem sírt hogy apu sem végez házimunkát, de nem is dicsérte az apját hogy helyt áll házimunka terén is.
Ha ez fanficc lenne, azt mondanám hogy durva hibákat követett el az író, teljesen logikátlan a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!