Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A 12 éves fiam és az apja, ha...

A 12 éves fiam és az apja, ha sétálunk az utcán, mindig a csajokról beszél a fiunknak. Pl. : Nézd! Jó mellei vannak. Ez engem zavar. Más anyukát is zavarna?

Figyelt kérdés

2016. aug. 27. 23:56
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
73%
Csak a fiammal beszélnek erről.
2016. aug. 28. 01:10
 12/25 anonim válasza:
77%
Bocsi, de véletlen elküldtem. Szóval nálunk csak kettesben vannak, csak akkor
2016. aug. 28. 01:11
 13/25 anonim ***** válasza:
90%

Már ne is haragudj, oké, egy 12 éves nem kicsi, már kezdik érdekelni a nők, de szerintem beszélje ezt a barátaival, haverjaival meg a gyerek, ne az apja tárgyalja ki vele. Pláne nem az anya előtt. Jézusom. Én biztosan rászólnék, hogy moderálja magát.

Másrészt meg egy apa szerintem ne arra tanítsa már a fiát, hogy a nőknek van egy mellük meg egy fenekük.

Haverokkal úgyis kitárgyalják ezt, ami rendjén is van, ez a korral jár, kell is a nemi érdeklődés, ez normális. De az apa inkább tanítsa meg a fiát a nőket tisztelni ahogy nő a gyerek. Egy normális férfi valószínűleg inkább erre tanítja a fiát.

2016. aug. 28. 03:00
 14/25 anonim ***** válasza:
25%
Undorítónak tartom,ezt hallani egy 12éves gyereknek olyan kb.,mint a szülei kufircolását hallgatni.23/F
2016. aug. 28. 03:36
 15/25 anonim ***** válasza:
74%
Gusztustalan az ilyen apa. Szerencsére enyém tiszteletteljesen tud viselkedni. Milyen példát mutat így a gyereknek ? Nem illik másokra utcán mutogatni, kommentelni. A nők nem valami termékek egy boltban vagy mit tudom én minek hiszi őket.
2016. aug. 28. 05:41
 16/25 anonim ***** válasza:
69%
És te még vele vagy?! Egy ekkora bunkóval... hát, gratulálok, én nagyon gyorsan leállítanám - milyen értékrendet ad át a srácnak? A nők csak dugható tárgyak, semmi más... remek -, és ha továbbra is folytatja elgondolkodnék a váláson is.
2016. aug. 28. 09:14
 17/25 anonim ***** válasza:
13%

"A nők nem valami termékek egy boltban vagy mit tudom én minek hiszi őket."

Csak nem femináncsihoz van szerencsénk?

Azért ugye a nők sem beszélgetnek és osztályozzák a pasikat a strandon maguk közt?

Más kérdés hogy az embernek nem a házstársa előtt kéne.

2016. aug. 28. 09:18
 18/25 anonim ***** válasza:
84%
Nem vagyok feminista. Fiú vagyok. De nem normális utcán nőkre mutogatni és egy 12 éves gyereknek kommentálni a nő testrészeit. Természetesen nőtől sem udvarias dolog. Főleg nem házastárs előtt. Ritka nagy bunkóság. Szerintem ez a férj csak a kisfiút használja ürügynek, hogy élvezkedhessen.
2016. aug. 28. 09:44
 19/25 anonim ***** válasza:
85%

egy 12 éves nem kicsi, már kezdik érdekelni a nők

igen, ezért kéne megtanítani arra, hogyan illik kulturáltan viselkedni velük. Ez meg pont nem az az eset... Mit tanul abból a gyerek, ha az apja a saját felesége előtt így beszél és viselkedik? Azt, hogy ezt simán megteheted te is a nőkkel?

2016. aug. 28. 09:47
 20/25 anonim ***** válasza:
10%

18# De csak szoktátok egymás közt kibeszélni a nőket?

Most nem arról beszélünk hogy hangosan tuskó módon elkiáltani magunkat hogy "nédd mán ezt a buxát, de jó csecse van."

Vagy ha már az sem megy hogy egymás közt megbeszélitek hogy ki mennyire jó csaj, akkor tényleg elvette a cserép-bunkofon az eszeteket.

De mint mondtam, társ előtt már suttyóság.

2016. aug. 28. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!