Én várok el túl sokat a családomtól?
Úgy érzem, anyukám és a testvérem nem szeret engem. Én próbálok családban élni, ennek ellenére a mai napig a szememre hányják, ha segítséget kérek tőlük. Ez mindig így volt. Akkor is, ha csak annyit kértem, hogy nézze meg a leveleimet, vagy bármi nagyobb horderejű dolgot.
Ez egy családban nem normális dolog lenne, ha én 250 km-re lakok, hogy megnézze a leveleimet, ha már nincs pénzem lemenni?
Én várok el túl sokat?
Úgy mondanám, hogy ugyanoda érkezik ahol az övé is, és annyit kértem ha egy bizonyos helyről jön levelem akkor szóljon.
Erre kaptam meg hogy túl sokat kérek.
Nagyon titokzatos vagy. :)
Nem értem, hogy hova érkezik. Ezek szerintem nem a lakcímére. Talán nehézség elmenni érte.
A közös lakásba, ahol senki sem lakik. De mindig kimennek a saját levelekért, rendszeresen. Annyit kértem hoyg szóljon.
Mást ist kértem, annyit kapok hogy én csak kérek és bajt okozok. ezt nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!