Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én várok el túl sokat a...

Én várok el túl sokat a családomtól?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, anyukám és a testvérem nem szeret engem. Én próbálok családban élni, ennek ellenére a mai napig a szememre hányják, ha segítséget kérek tőlük. Ez mindig így volt. Akkor is, ha csak annyit kértem, hogy nézze meg a leveleimet, vagy bármi nagyobb horderejű dolgot.

Ez egy családban nem normális dolog lenne, ha én 250 km-re lakok, hogy megnézze a leveleimet, ha már nincs pénzem lemenni?

Én várok el túl sokat?

2016. aug. 27. 22:35
 1/7 donmogyoróscsirke ***** válasza:
66%
Dehogy vársz el sokat. Sajnos nem mindenki jön aranycsaládból..
2016. aug. 27. 22:46
 2/7 anonim ***** válasza:
45%
Hol kéne megnézniük a leveleidet? Odaérkeznek hozzájuk?
2016. aug. 27. 22:49
 3/7 A kérdező kommentje:

Úgy mondanám, hogy ugyanoda érkezik ahol az övé is, és annyit kértem ha egy bizonyos helyről jön levelem akkor szóljon.

Erre kaptam meg hogy túl sokat kérek.

2016. aug. 27. 22:55
 4/7 anonim ***** válasza:
63%

Nagyon titokzatos vagy. :)

Nem értem, hogy hova érkezik. Ezek szerintem nem a lakcímére. Talán nehézség elmenni érte.

2016. aug. 27. 22:57
 5/7 A kérdező kommentje:

A közös lakásba, ahol senki sem lakik. De mindig kimennek a saját levelekért, rendszeresen. Annyit kértem hoyg szóljon.

Mást ist kértem, annyit kapok hogy én csak kérek és bajt okozok. ezt nem hiszem.

2016. aug. 27. 22:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért gondolom, van ennek valami előzménye is, hogy nem túl jó a kapcsolat, és nem a levelekre mondták, hogy bajt okozol.
2016. aug. 28. 10:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, van előzménye. Az, hogy a tesóm ugyanolyan önző mint édesanyám, és konkrétan nem érdekli sem az anyukám, sem az apukám nem érdekelte, amíg élt, csak saját maga...elvárta, hogy eltartsák, de visszafelé már nem működött, elég csúnya dolgokat mondott mindkét szülővel kapcsolatban, és ha dolgozott is, nem adott bele a közös kasszába. Hát én meg nem ilyen vagyok, és nyilván az lenne a cél, hoyg kisemmizzenek, mint ahgy ez már el is kezdődött, és lenyúlják a leveleimet, ami törvénytelen..
2016. aug. 28. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!