Mit mondjak a szülőknek, hogy este elengedjenek randira?
Aztán ott a kérdés h lesz e olyan udvarias h éjjel hazakíséri, vagy olyan tuskó mint amilyennek én gondolom, h felteszi egy éjszakai buszra aztán hajrá...majd hívlak.
de alapjáraton én 24 éves nőként SOHA a büdös életbe nem kezdenék kapcsolatot egy olyan fickóval aki az elején már a barátai miatt hanyagol...én ennél többre tartom magam ;)
"Nem hal bele ha egyedül kell hazamennie"
Gondolom nem BP rosszabb környékein laktok. Ha igen akkor nincs sok eszed már bocs, mikor fényes nappal cifrábbnál cifrább dolgok történnek. Egyes villamos járatokon pl.
Mi lett, Kérdező?
Egyébként egyetértek a többiekkel, ne kezdj ilyen pasival, és ne hazudj a szüleidnek!
alapvető?!
hát én ismerek pár pasit akinél nem az :/:(
Látom már nem mai kérdés, remélem ha el is mentél a randira, épségben hazaértél.
Engem ennyi idősen szintén nem engedtek el ilyen időpontokban. Én titokban a barátnőmmel jártam szórakozni, bulizni, stb, azt mondtam, ott alszom barátnőmnél, ez nem is volt hazugság, mert hajnalban tényleg hozzájuk mentem aludni. Viszont a szüleimnek fogalmuk sem volt arról, hogy épp hol vagyok, ha bármi baj történt volna, el sem tudom képzelni... mai fejjel ezt másként látom, ne hazudjatok a szüleiteknek.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!