Mit tehetek annak erdekeben hogy elengedjenek a szuleim? 15/l
15 évesen elég hülye dolog nagyon berugni. Nem csak a piálástól félt, hanem attól is, hogy mit teszel az alkohol befolyása alatt.
Évente osztálytalálkozó? Ha a városodban lesz, attól is félhet, bepiálsz, többiek elmondják otthon, éghet a többi szülő előtt is.
Ígérd meg, hogy semmilyen alkoholt nem iszol, és nyugodtan vegyen egy szondát, ha szükségesnek látja, állsz elébe.
Mellesleg: megértem apádat!! Pitizhetnél nekem is, nem engednélek el. Reménykedj.
Szerintem ne bulizni akarj, elégedj meg azzal, hogy találkozol a volt osztálytársaiddal. Ne akarj későig maradni. Délutántól elég sok idő van.
Ígérd meg, hogy időben hazamész és valóban menj is haza a megbeszélt időpontra. Ne éjjelig akarj elkéretőzni semmiképp. És persze ne igyál alkoholt.
15 évesen berúgni? XD Gratulálok a szintedhez!
A kérdésre válaszolva: kérdd meg szépen, és ígérd meg neki, hogy nem iszol, nem maradsz sokáig stb. Az se árt, ha bevállalsz egy kis háziumnkát cserébe, hogy lássa, hogy bizonyítani akarsz.
15/L
En is csak gratulalni tudok a valaszoloknak...igen,kiprobaltam hogy milyen ez az allapot.Es TANULTAM belole...a kerdesemnel is elmondtam hogy azota junius kozepe ota GYOTOR A BUNTUDAT.Nem kell egybol leminositeni es ugy mondani mintha ez nalam heti/havi szintu lenne...jesszusom
..ugy beszelnek egyesek mintha ok tokeletesek lennenek..
Húú, amikor ilyet hallok/látok, hogy valaki azt mondja, milyen undorító, ha egy LÁNY berúg, én olyan, de olyan mérges leszek, fuhh!! Mégis mi a tetves különbség aközött, hogy lány vagy fiú rúg be? Nem ártana ezeknek az embereknek egy észhez térítő pofon.
Kérdező, a bizalmát csak úgy tudod visszaszerezni szerintem, ha bizonyítasz. És ahhoz, hogy bizonyítani tudj, a szüleidnek el kell engednie. Kérj még egy lehetőséget a bizonyításra, ígérd meg, hogy jó leszel és nem rúgsz be, ha viszont nem így teszel, akkor meg törődj bele, hogy a szüleid nem nagyon fognak a második alkalom után elengedni kb. sehová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!