Van itt meg olyan akinek elég buta (okoskodó) anyja van? Irjatok példát hogy miket csinál.
Anyam azt hiszi magáról hogy okos,közben olyan butaságokat mond.Multkor bement egy boltba es elkezdett dicsekedni az eladó-nak hogy ugy fog lefogyni hogy disznóhúst eszik rizsel es abba semmi kalória nincs.Tegnap példaul tesómmal bement egy ékszer boltba, és nem volt olyan nyaklánc amit szerettek volna vennu ezért az eladó nő előtt leállt veszekedni tesómmal hogy az "mír nem jó mán ami van?" neki,azutan elkezdte mesélni a boltos nőnek hogy megvan a jogosítványa es ő csak azert bukott meg rajta ötször mert a vizsgáztatók a fiatal lányokat szeretik.Nagyon gázul viselkedik,egy ideje nem megyek vele sehova,de tudjak hogy az anyam es mindenhol szégyenít.
Próbáltam neki elmagyarázni hogy butaságokat beszél de ilyenkor megsértődik.
17/L
Tudom, hogy régi kérdés, de elgondolkodtatott.
Bevallom, hogy régen én is így gondoltam anyukámról. 8 általánosa van, árufeltöltőként dolgozik, nyelvjárásban beszél stb. Aztán rájöttem, hogy ő bármit megtesz a gyerekeiért. Éjjel-nappal dolgozik, hogy egyetemre járhassak, szó nélkül meghallgat és elmondja a véleményét, hogyha az kell, megkérdezi, mi a baj, hogyha látja, hogy nyom valami. A világ legjobb anyukája és tudom, hogyha egyszer lesz majd gyerekem, olyan anya akarok lenni, mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!