Baj hogy rászóltam a kisgyerekre aki a nyakánál fogva tartja a kismacskát? Elküldött az anyja a francba!
Az egyik házból kijött kis macska, és sétáltatta anyuka a gyerekét közben telefonált le se tojta a gyereke mit csinál!
És a gyerek megfogta a cicát, de a nyakánál fogva(mintha fojtogatná) rámarkolva lógott lefele a macska, mintha valami üdítőt fogna a gyerek!
Én meg nem bírtam nézni és rászóltam hogy ne úgy fogja.
És elküldött az anyuka a francba, hogy semmi baja nem lesz a macskának, meg törődjek a saját dolgommal!
É as hogy a macskának ha nem tetszene kiugrana a kezéből!
De ha én nem szólok rá, akkor kifogja megtanítani hogy egy állatot (ami nem vágós csirke) nem a nyakánál fogva tartunk?
Most én voltam a paraszt hogy ezt észrevettem, vagy az anyuka egy buta nő?
16/L
Teljesen igazad volt,én sem egyszer tettem már ezt.
Az anyuka pedig valószínű,pont olyan aki mindent megenged,szarik rá az egészre.
Ezért ne érzed magad rosszul!:)
Valószínű h 'megmentetted' a macskát...
Nem baj, nyugodtan elküldhetted volna melegebb éghajlatra.
"Mivel mindig az okos enged, már régen a hülyék uralkodnak."
Helyesen tetted, hogy rászóltál!
Egy barátnőm is ezt tette egyszer a Millenárison, ahol van egy kis tó és voltak benne tarka-barka halak, akik sokszor a tó széléhez úszkáltak. Egy kisgyerek belenyúlt, hogy megfoghassa a halakat, de nem sikerült neki. Barátnőm szólt neki kedvesen, hogy hagyja őket békén és, hogy beleeshet, ha tovább próbálkozik. Erre a kis hülye válaszul lefröcskölte a barátnőm szoknyáját. Erre az apja mérges lett és kérdezi a gyerekét, mit képzelsz, lefröcskölöd mások ruháját?! Majd bocsánatot kért a barátnőmtől.
Érdekes módon csak ezért szidta le a gyereket, a halászatért nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!