Meleg par vagyunk es nemsokara orokbe fogunk fogadni egy kisbabat mit varhatunk a kornyezetunktol?
kulfoldrol fogjuk orokbe fogadni jelenleg a parommal is kulfoldon elunk (Hollandia). Viszont szeretnenk magyarorszagra visszakoltozni az orokbeaadast kovetoen nem sokkal.
Debrecenben laknank, a kerdesem az lenne hogy mint friss gyermekesek esetleg akinek a gyermeke ovodaba jar. Mit lenne a reakciotok esetlegesen ha azonos nemu szolokent talalkoznatok velunk ovodaban iskolaban jatszoteren?
Mennyire elfogadott ez manapsag illetve szamithatunk e esetlegesen diszkriminaciora?
Egyebkent egy tunderi kislanyrol lenne szo :)
en 29 eves vagyok a parom 35
Szerintem is a gyereket fogja megcélozni az, aki bántani akarja a családodat.
Tudtok találni olyan közeget (lakókörnyezzt, óvod,a iskola, stb.), ahol vagy leszarják az emberek, mit csinálnak mások, vagy emberségesek. Szerintem elsősorban arra kell felkészülnötök, hogy kialakulhatnak tarthatatlan helyzetek, amikben a lakóhely- vagy iskolaváltás az egyedüli megoldás, és elsősorban a kisgyerek bántás előli menekítése miatt.
:D
Miért szeretnétek pont választások előtt visszaköltözni ide?
Már így is mindenki menekül innen.
Vidékről menekülnek fel a fővárosba, aztán amikor rájönnek, hogy itt se valami nagy durranás a helyzet meg mennek vissza, vagy húzódnak Ausztria felé.
Komolyan vissza akartok jönni ide?
Miért?
Barátnőmék hasonló okból költöztek Hollandiába. Szombathelyen éltek, a lányuk nemrég lett nyolc. Az oviban folyamatosan bántották, egyes szülők megtiltották a gyerekükkel, hogy "azzal" játszon.
Mivel a barátnőm párja holland, így magától érthető hogy odamentek.
Az a baj, hogy eltudom képzelni, hogy csúfolnák szegény gyereket a társai. Magyarországon sajnos rettenetesen sok homofób van és ezek a szülők otthon biztos teletömnék a társai fejét, azzal, hogy ez nem normális, undorító, defektes, stb... Hiába hülyeség az egész, de engem is cseszegettek tök nagy idiótaság miatt. :c
Az a helyzet, hogy nem feltétlen lenne jó ideköltözni. Sokan kinézik a melegeket, nagyon sokan.
Én a helyetekben maradnék Hollandiában.
Ott is megtanulhat a gyerek magyarul, ha úgy beszéltek hozzá. Mellette még hollandul fog tudni. A magyar kultúrát, szokásokat is meg tudjátok ismertetni vele.
A válaszokból itt is láthatod, milyenek az emberek. Van olyan, aki elfogadja, más meg nem. A gyereketeket is piszkálhatják, nem fogják kímélni. A legtöbb gyerek hiába nyitott, ha otthon a szüleik elhordanak titeket mindennek, az visszajut a gyereketekhez is.
Tuti nem jönnék ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!