Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért utál ennyi anyám?...

Miért utál ennyi anyám? (Többi lent )

Figyelt kérdés
Sziasztok:) 17/l vagyok,van egy 21/l és egy 15/f testvérem.A szüleim lassan 1 éve elváltak és mind a hárman anyámnál maradtunk.A nővérem otthagyta a gimit most nincs munkája se.A szüleim kicsi korom óta furán viselkedtek velem.Volt hogy 6-7 évsen a testvéreimet elvitték fagyizni engem meg nem vagy volt hogy csak lepasszoltak a nagyszülőknek és ők meg elmentek valahova a testvéreimmel engem meg nem vittek.Mikor kb 10-11 éves voltam akkor keztdem felfogni hogy engem nem szeretnek értéktelennek tartottam magam többször meg akartam ölni magam ez miatt.Aztan mikor 13-14 éves voltam úgye mint minden ilyen korú kislánynak szüksége van ilyenkor egy nőre aki "felvilágosítsa".Na nekem nem volt kihez fordulnom nem éreztem köztem és anyám közt azt a bizalmat hogy bármiről is beszélhetnék vele.Nála azt hiszem ezek tabu témák voltak.Akkor elhatároztam hogy igen is többre viszem mint a testvéreim és bizonyitani akartam neki és magamnak is hogy nem vagyok értéktelen.Mivel 8.ban nagyon elszúrtam a tanulmanyaimat így nem vettek fel gimibe csak szakmunkásra pincérnek.Nem bántam mert nagyon megszerettem és csak 3 éves suli volt.15 évesen elkeztem dolgozni szórólapoztam,karszalagoztam mindig volt valami kis munkám:) Amint betöltöttem a 16-ot diákmunkát kezdtem.Napi 6-8 órát dolgoztam mindig volt kb 60-70ezer ftom innentől kezdve mindent magamnak vettem (ruha telefon iskolaszer stb).Az anyám ilyenkor gusztustalan módon rámakaszkodott mivel volt pénzem a sulival is nemsokára végeztem így nagyon normális volt velem.Aztán a sok diákmunkának is meg lett a hátránya.Elhanyagoltam a tanulást így megbuktam és még 2 évem van.Mikor ezt anyám megtudta hirtelen megint undorító módon kezdett el velem beszélni.Álándóan lenéz hogy belőlem nem lesz senki folyamatosan kihasznál a pénzem miatt.Ezek mellett a testvéreimmel nagyon normális mindent megvesz nekik,mindent megtesz értük.Nem értem mi rosszat tettem hogy ezt érdemlem töle,hogy engem miért nem vittek fagyizni vagy miért pont velem teszik ezt?! Mindig erősnek mutatom magam vele szembe de még a mai napig is nagyon bántanak ilyen apróságok,hogy a testvéreimnek vesz reggelit nekem nem vagy nekik ad zsebpénzt nekem nem.És ezekehez úgy gondolom nem lehet soha hozzászokni ezek mindig sz*rul fognak esni.Miért engem utál? Talán mert én vagyok a középső gyerek vagy miért?

2016. aug. 17. 11:54
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem.Most amúgy is sulit váltok nem szerettem volna soha kolis lenni.
2016. aug. 17. 12:20
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
De akkor mit akarsz tenni ez ellen?
2016. aug. 17. 12:21
 13/22 A kérdező kommentje:
Elmenni otthonról..Szerintem sok választásom nincs utána úgy se kell többet látniuk és nyugotabb leszek én is..de addig még 2 év...
2016. aug. 17. 12:24
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát... akkor meg ha 17 évet kibírtál, akkor ez a 2 év fél lábon is menni fog.
2016. aug. 17. 12:32
 15/22 anonim ***** válasza:
Elér rejtélyes ahogy bánik veled, Apukád nem segítene felderíteni a dolgot, hogy miért van ez?
2016. aug. 17. 12:34
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem segít ő sem..mikor elköltözött akkor beszéltem vele felajánlotta hogy költözzek hozza de az sem ment..
2016. aug. 17. 12:38
 17/22 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy biológiailag nem csak apád hanem au ő gyereke is vagy? Mert normál esetben nem szoktak ok nélkül az anyák ennyire utálni 3 gyerek közül 1-et. Természetesen nem a Te hibád. Költözz el mielőbb és éld a saját életed. A lehúzó, negatív kapcsolatok, ahol semmi szeretet nincs, csak hátráltatnak.
2016. aug. 17. 13:03
 18/22 A kérdező kommentje:
Elvileg igen biztos..de őszintén ezt meg sem merem már kérdezni..😁
2016. aug. 17. 13:20
 19/22 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen érthetetlen az egész, én is szülő vagyok, ezt el sem tudom képzelni, hogy valamelyik gyerekkel ennyire másképp bánjak.

Akárhogy is van, vigasztalni és bátorítani szeretnélek. Biztosan rettenetes ez az állapot a számodra, de ne keseredj el, hosszú még az élet, biztosan fogsz olyan embert találni aki majd nagyon szeret és megbecsül. Próbáld meg sikeresen befejezni az iskolát, most ne sokat dolgozz, hogy a tanulással haladj előre. Isten mindig szeretett, és neki fontos vagy. Lehet, hogy pár év múlva anyukád is felismeri a hibáját, és szégyellni fogja ezeket az éveket.

2016. aug. 17. 18:18
 20/22 anonim ***** válasza:
Utsó: max a halálos ágyán bánja meg, ha megbánja
2016. aug. 17. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!