Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi baja van anyumnak? Mindenen...

Mi baja van anyumnak? Mindenen veszekszik velem. Lentebb leírok egy példát ami ma történt

Figyelt kérdés
Ma hazaértem melóból. 39 fokos lázam volt, de muszáj volt mennem, mert nem tudna most senki helyettesíteni. Anya mondta, hogy ha ilyen beteg vagyok miért nem megyek el táppénzre. Persze megmondtam neki normálisan, miért nem. Mondta, hogy sütött halat, egyek vacsorára. Mondtam, hogy majd később, most nem vagyok éhes. Erre elkezdett kiabálni, hogy nekem semmi nem jó, meg szemét vagyok, stb. Aztán még jobban felhúzta magát, ilyenkor órákig képes kiabálni, néha még fel is pofoz. Többnyire hasonló jelentéktelen dolgokon. Miért ilyen velem? Mindig is fura természete volt, de azóta csinálja ezt mióta elváltak apával.
2016. aug. 10. 22:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Próbáltam ajándékokat venni neki, stb, de ha olyanja van a fejemhez vágja, hogy senki nem kérte...van, hogy örül neki, de 5 perc múlva el is felejti és veszekszik valamin megint.
2016. aug. 11. 09:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Állj a sarkadra és mondd meg neki kerek-perec, hogy fejezze be, Te nem ártottál neki, nem ezt érdemled és nem tűröd tovább.

Esetleg nem tudnál valami ismerőshöz költözni? Esetleg apukádhoz?

2016. aug. 13. 15:36
 13/13 Nicy0518 ***** válasza:
Szerintem anyud még nem tette túl magát a váláson! Viszont bocsánat hogy így fogalmazok de felkéne keresnie egy pszichológust mert ez már pszichés esett.... Itt komoly lelki eredetű problémái vannak anyudnak! Mondjuk addig amíg ezt ő nem látja be hogy "beteg" ( épp testben épp lélek ahogy ezt szokták is mondani) addig te teljesen mindegy hogy mit csinálsz! Vehetsz neki drágábbnál drágább ajándékot.... A vége mindig ugyanaz lesz.... Evvel te sajnos nem tudsz mit kezdeni! Mondjuk tuti segítene anyudnak ha rajtad kívül más férfi is lenne az életébe ..... De az meg se forduljon a fejedbe hogy szerzel neki egyet... Mert ha netán rosszul sülne el az egész akkor is te lennél a hibás
2016. okt. 22. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!