Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetnék? Anyám leszar.

Mit tehetnék? Anyám leszar.

Figyelt kérdés
Ma begorcsoltem, siras-rivas utan elvitt orvoshoz, ahol azt mondtak hogy petefészek gyulladas, el kell menni nogyogyaszhoz. Anyam letudta azzalk hogy vesz gyulladascsokkentot, nem megyunk sehova. Utana mondta az orvos, hogy nem jo a pajzsmirigyem, ez kezelni kell, mert ido utan kinyomja majd a szemem. Mondtam neki itthon, hogy akkor menni kellesz.. /Nekem mar jo par eve mondtak hogy nemjo/. Azt mondta dehogy megyunk, nincs azzal semmi,ilyenekkel nem fog egybol orvoshoz menni.. Mit tegyek? Annyira szarul esik:( Plusz azt hallottam hogy emiatt ha nincs kezelve lehet meddoseg is, ez igaz? 16L

2016. aug. 10. 12:08
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

"Mit akar az jelenteni, hogy egy idő után kinyomja majd a szemed? "

szerintem úgy értette,hogy túlműködése lehet,a Basedow kór tünete a jellegzetesen dülledt szem.

2016. aug. 20. 12:48
 32/32 anonim válasza:
14%
bocsi az offért, de te szabolcsi vagy? 😊
2017. jún. 14. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!