Nekem ez így jó. Olyan nehéz elfogadni?
Egy ideje szüleim kérdezgetik, hogy szeretnék-e gyereket vagy szeretnék-e összeházasodni meg ilyenek. Miután szerencsére a szüleimmel vagyok olyan jó kapcsolatban, hogy mindent megosztunk egymással (ők is velem és én is velük) így elmondtam nekik, hogy nekem egy ideje csak szexkapcsolataim vannak és nem is vágyom másra. Ezzel a lánnyal is már egy ideje tart és előtte is voltam már jópár lánnyal, nálam sokkal idősebbekkel is.
Tudom, hogy ez így nem pálya életem végéig, de én most így érzem magam jól, amit szüleim igencsak elleneznek.
Mondtam nekik, hogy az ő álláspontjukat is megértem, de mint mondtam, nekem ez most egyelőre így jó. Egy párkapcsolatra pedig nem érzem magam késznek és csak azért, hogg legyen pátkapcsolatom, nem fogok belemenni, mivel tudom, hogy nem működne. És most párkapcsolatban lenni csak azért, hogy tönkretegyük egymást? Áh..
Természetesen elmondtam nekik, hogy én ezt hogy gondolom, de nagyon elegem van, hogy nap mint nap a veszekedés van miatta. Nem szeretném, ha a kapcsolatunk emiatt megromlana..
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!