Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nekem ez így jó. Olyan nehéz...

Nekem ez így jó. Olyan nehéz elfogadni?

Figyelt kérdés

Egy ideje szüleim kérdezgetik, hogy szeretnék-e gyereket vagy szeretnék-e összeházasodni meg ilyenek. Miután szerencsére a szüleimmel vagyok olyan jó kapcsolatban, hogy mindent megosztunk egymással (ők is velem és én is velük) így elmondtam nekik, hogy nekem egy ideje csak szexkapcsolataim vannak és nem is vágyom másra. Ezzel a lánnyal is már egy ideje tart és előtte is voltam már jópár lánnyal, nálam sokkal idősebbekkel is.

Tudom, hogy ez így nem pálya életem végéig, de én most így érzem magam jól, amit szüleim igencsak elleneznek.

Mondtam nekik, hogy az ő álláspontjukat is megértem, de mint mondtam, nekem ez most egyelőre így jó. Egy párkapcsolatra pedig nem érzem magam késznek és csak azért, hogg legyen pátkapcsolatom, nem fogok belemenni, mivel tudom, hogy nem működne. És most párkapcsolatban lenni csak azért, hogy tönkretegyük egymást? Áh..

Természetesen elmondtam nekik, hogy én ezt hogy gondolom, de nagyon elegem van, hogy nap mint nap a veszekedés van miatta. Nem szeretném, ha a kapcsolatunk emiatt megromlana..

19/f

2016. aug. 8. 11:19
 1/2 anonim ***** válasza:
76%
19 évesen nyugodtan válaszolhatod azt a szüleidnek, hogy szeretnéd szabadon kiélvezni a fiatal éveidet és majd 30 tájékán nősülsz és akarsz gyereket.
2016. aug. 8. 11:41
 2/2 H_Vivien ***** válasza:
100%
19 évesen hova akarnak még gyereket meg feleséget? Mire? Miből tartanál el egy családot? Igaz, hogy papíron már felnőtt vagy, de szerintem házassághoz gyerekhez még nagyon fiatal. Ezt be kellene látni a szüleidnek is. Tanulj, élj, bulizz, éldd ki magad, dolgozz, teremts egzisztenciát, aztán el fog jönni Nálad is az az idő, amikor már elég lesz a buli és a csajok és többet akarsz. De inkább most élj, mint 35 évesen bolondulj meg, hogy nem éltél és hagyd el a családod. Én anyaként így gondolom és valószínű a fiamnak is ezt fogom tanácsolni, ha felnő.
2016. aug. 8. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!