Hogyan beszéljem rá őket?
Figyelt kérdés
Idén csináltam a jogosítványt motorra. Szeretnék is venni egyet, de a szüleim nem engedik, szerintük "veszélyes". Hogyan tudnám őket mégis rábeszélni?2016. aug. 5. 22:19
11/15 A kérdező kommentje:
B-s jogosítvánnyal melyik a legjobb motor, amelyet lehet vezetni?
2016. aug. 6. 19:35
12/15 Carragher_x válasza:
B-vel 50cm3 a max, ha csináltál vagy csinálsz hozzá egy pár órás kiegészítő képzést, akkor megkapod az A1 kategóriát, amivel vezethetsz 125cm3-t.
13/15 anonim válasza:
Biztos megvan a jogsid...? Mert elég hiányos lehetett a KRESZ oktatásod, ha ezt kérdezned kell.
Segédmotor. Azt vezethetsz. Semmi nagyobbat.
Mivel jogilag felnőtt vagy, nem kell az engedélyük. Csak nyilván ez azzal jár, hogy gond esetén se várd el a fejsimogatást és persze a markodat se tartsd.
Mondjuk ha az oktatásod ennyire hézagos volt, nem csodálom, ha féltenek. Sőt, most már én is félek kimenni. :D
14/15 A kérdező kommentje:
azt tudom hogy B-s jogsival mekkora motort vezethetek, csak azt nem, hogy milyen típusú lenne a legjobb
2016. aug. 6. 21:56
15/15 anonim válasza:
Ez olyan hülye kérdés.. Ha 18 vagy azt veszel amit akarsz motort autót biciklit. a másik meg Nagy motort ? A nagy motor kifejezést 50ccm2 fölött használjuk. Kb 125 től fölfele.. Amúgy Simson a legjobb megoldás. Amúgy meg nézel egyet neten elmész meg veszed.. Haza viszed anyudék úgy sem fognak mit szólni max 3 napig csúnyán néznek rád. ne legyél anyámasszony katonája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!