Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apu megverte anyukamat részege...

Apu megverte anyukamat részegen amikor nem voltam itthon. Mit tehetnék ezek után?

Figyelt kérdés
Tegnap este tortent az eset amikor a barátomnal aludtam és aznap este apa megverte anyat úgy hogy betort az orra és tiszta kék zöld,en nem találkoztam vele azóta ezeket telefonon mondta el,de nagyon sirt ,feljelentette apát nem mondta el hogy hol van de jól van, vigyázni fognak rá a rendőrök és ruhakert is csak velük johet.. Nagyon rosszul érzem magam emiatt,szerintetek apumat le fogjak csukni? 17/L

2016. aug. 5. 08:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Az ember hihetetlen dolgokra képes, ha rá van kényszerülve. Nekem 16 éves koromban meghalt faterom, anyám meg nem sokra rá lelépett egy orvos barátjával. Testvérem nem volt, egyedül maradtam. Akkoriban állami bérlakás volt a trend, szinte mindenki abban lakott. Mi is. Intézetbe nem akartam kerülni, ezért éjszakai vagonrakásokat vállaltam félpénzért, feketén. Legálisan nem dolgozhattam volna az iskola mellett. (Középsuliba jártam.) A pénz felét le kellett jattolnom az igazi vagonrakó brigádnak, hogy dolgozhassak, míg ők söröztek.

Szóval éjjel meló, nappal kávé, meg suli. De most, utólag visszagondolva örülök, hogy így alakult. Akkor ott meg kellett tanulnom, hogy siránkozással nem megyek semmire, és ha akarok valamit ebben a tetves életben, akkor csak magamra számíthatok. Jó lecke volt ez a későbbi évekre, a boldogságra.

Ma már persze ilyen lehetőség nincs, meg egyébként is lány vagy, és az éjszakánkénti 1500-2000db 50 kilós cementes zsák alighanem kifogna rajtad. Csak azért meséltem el, hogy lásd, milyen mérhetetlen rejtett tartalékok vannak az emberben.

2016. aug. 6. 16:29
 22/28 A kérdező kommentje:
Azta... Nagyon sajnálom.. koszonom a valaszod
2016. aug. 6. 16:41
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem szép tőled hogy kitennéd anyukádat újabb veréseknek csak azért hogy legyen pénzetek. Ha anyud dolgozik, meg fogtok élni, de lehet hogy néhány dologról le kell mondanod.
2016. aug. 11. 19:28
 24/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom ilyenről hol olvastál mert ez nem igaz
2016. aug. 14. 17:29
 25/28 anonim ***** válasza:
Azt írtad hogy azon aggódsz hogy ha apád bevétele kiesik, mi lesz, mert anyukád nem keres sokat. De nincs az a pénz ami a verést kiváltja
2016. aug. 14. 18:20
 26/28 anonim ***** válasza:
Mi lett azota?
2016. nov. 24. 22:04
 27/28 anonim válasza:
Apád egy büdös köcsög,ha jót akarsz magadnak akkor nem foglalkozol vele.
2016. nov. 24. 22:27
 28/28 anonim válasza:
Apud ha bekeru a börtönbe ,a helyi erök elsö napokon valszeg szarra fogjak verni. Ott majd megtudja milyen ha kissebb vagy es védtelen,es a nagydarab boxos állatokkal vagy körülvéve. 2x is meggondolja verjen e nőket!!!
2017. jan. 8. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!