Mit csináljak, ha szüleim nem segítenek lefogyni?
Nehogy fuss, tönkremennek az ízületeid.
Tudom, milyen, amikor nem tudsz leállni, de muszáj lesz. Én is voltam ennyi kiló, csak lány vagyok, és 20 centivel alacsonyabb.
Az nem akaraterő, hogy nincs otthon édesség, akkor nem eszek. Az az, amikor megtudnál enni 2 doboznyit, de csak egy gombóccal eszel.
Ennyi túlsulyal ne, hogy futni kezdj!!! Tönkreteszed az izületeidet csak ha futni kezdesz ennyi kilóssan.
7-12 óráig ehetsz szénhidrátot de mértékkel, kezdetnek edd meg annak a felét amit megszoktál.
Délután meg sali, hússal kellene.Nincs zsebpénzed? Abból esetleg tudnál venni magadnak diétás kaját.
Igazából csak délutánt kellene megoldanod mert délelőtt igenis kell, hogy egyél normális kaját ami erőt ad a naphoz.
Súlyzód van otthon? Chriss Ho Fitness youtubeba írd be ő ad jó tanácsokat. Hajrá menni fog!
A TE akaratgyengeségedet NEM a szüleidre kell fogni.
Egyszerűen egyél kevesebbet, több húst, kevesebb tésztát, pékárukat, stb. Ví, ízesített víz mindenféle cukros lötty helyett és MOZGÁS (ilyen súlynál úszás, majd futác, bringa, vagy csapatsportok, baráttal...)
De amíg keresed a kifogásokat, nem kell elvárni, hogy komolyan vegyenek, vagy változtassanak bármit is - mellesleg nem is kell, főzzenek, ahogy szoktak, ami neked kell, elkészíted pl. rizs helyett zöldségköret, vagy megmondod, hogy ne panírozzák a húst, hanem te natúrba kisütöd fűszerekkel...
Kedves válaszolók elfelejtitek, hogy 16 évesről van szó, akinek nincs saját pénze. Nem a szüleire FOGJA, hanem tényleg a szülein (is) múlik. Mi a fenét egyen, ha csak ilyen sz*r kaják vannak otthon? Ha mindig mindenféle vackot raknak elé akkor nyilván nem lesz otthon barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, meg natúr hús és zöldség. A mama meg nyilván nem engedné hogy a konyhában garázálkodjon. Fiatalkorúnál igen is a szülőkön múlik mit eszik a gyerek. Plusz ha valakinek gyenge az önuralma nem az a megoldás, hogy elérakok minden sz*rt, hogy majd jól betömi, hanem segítek neki azzal, hogy nem teszem elé. (nekem is van pár kaja, amit addig bírok enni amíg látom, ilyenkor megkérem anyámat vigye már el a szemem elől a tálat :-) )
Kérdező: valamennyi zsebpénzt azért csak adnak, legalább abból próbálj rendes kaját venni. A mozgás meg - GYALOGOLJ. Nem andalgásra gondolok, hanem tempós sétára. Az elején kevesebbet, aztán kb. 1,5-2 órát naponta. Kereshetsz társaságot is hogy ne unatkozz. A legjobb mozgás fogyásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!