Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha szüleim nem...

Mit csináljak, ha szüleim nem segítenek lefogyni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 16 éves fiú vagyok, 180 cm és 100 kg!. Nagyon nagy úszógumiaim vannak, a mellem mint egy nőnek, a combjaim nem férnek el egy széken akkorák. Anyám ezt nem veszi észre, és még jobban etet. Nem tudok ellenállni az édességnek ezt ők is tudják, és direkt veszik őket, hogy még jobban hízzak. Ma is pizzát, hamburgert adtak enni, mint ahogy szokták. Ha elmondom nekik, hogy fogyni akarok, csak kiröhögnek, hogy megint pénzkidobással akarom őket terhelni, meg hogy nem vagyok kövér. Strandon pedig szeme előtt bámulnak rám undorodóan. Mit csináljak?

2016. aug. 4. 19:51
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy fuss, tönkremennek az ízületeid.

Tudom, milyen, amikor nem tudsz leállni, de muszáj lesz. Én is voltam ennyi kiló, csak lány vagyok, és 20 centivel alacsonyabb.

Az nem akaraterő, hogy nincs otthon édesség, akkor nem eszek. Az az, amikor megtudnál enni 2 doboznyit, de csak egy gombóccal eszel.

2016. aug. 4. 21:18
 12/33 anonim ***** válasza:
Gondolom akkor orvoshoz se visznek. A nagy étvágyad lehet betegségből is. Nekem is ez volt, de mostmár a gyógyulás útjára léptem. Ha gondolod írj privátot. 16/L 107 kg.
2016. aug. 4. 21:28
 13/33 anonim ***** válasza:
95%
Nem hiszem, hogy az étvágyad nagy. Ki van tágulva a gyomrod, persze, hogy éhesnek érzed magad.
2016. aug. 4. 21:31
 14/33 anonim válasza:
100%

Ennyi túlsulyal ne, hogy futni kezdj!!! Tönkreteszed az izületeidet csak ha futni kezdesz ennyi kilóssan.

7-12 óráig ehetsz szénhidrátot de mértékkel, kezdetnek edd meg annak a felét amit megszoktál.

Délután meg sali, hússal kellene.Nincs zsebpénzed? Abból esetleg tudnál venni magadnak diétás kaját.

Igazából csak délutánt kellene megoldanod mert délelőtt igenis kell, hogy egyél normális kaját ami erőt ad a naphoz.

Súlyzód van otthon? Chriss Ho Fitness youtubeba írd be ő ad jó tanácsokat. Hajrá menni fog!

2016. aug. 4. 21:33
 15/33 A kérdező kommentje:
Nincs semmi pénzem, súlyzónk nincs. Bicikli sincs és nem fognak venni. Van szobabicikli, de az teljesen tönkrement. Van rázógép, az nem tudom mit segítene.
2016. aug. 4. 21:45
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Tornázz otthon. Most nagyon divat a saját testsúlyos edzés. De a legjobb a HIIT. Keress ingyen videókat a YouTube on. Azt lehet nagy túlsúllyal is csinálni. Keress hiit workout without jump or hiit for beginners videókat. Napi fél óra Csak. A kajánál meg figyelj oda. Ne egyél lisztes, cukros dolgokat és hagyd el a kenyeret. Igyál 1.5-2 l vizet naponta. Sok sikert!
2016. aug. 5. 00:55
 17/33 anonim ***** válasza:
A súlyzót mással is lehet helyettesíteni, pl. Palackozott víz
2016. aug. 5. 03:00
 18/33 anonim ***** válasza:
Ja és ne igyál cukros italokat, az nagyon hízlal
2016. aug. 5. 03:01
 19/33 anonim ***** válasza:
65%

A TE akaratgyengeségedet NEM a szüleidre kell fogni.

Egyszerűen egyél kevesebbet, több húst, kevesebb tésztát, pékárukat, stb. Ví, ízesített víz mindenféle cukros lötty helyett és MOZGÁS (ilyen súlynál úszás, majd futác, bringa, vagy csapatsportok, baráttal...)

De amíg keresed a kifogásokat, nem kell elvárni, hogy komolyan vegyenek, vagy változtassanak bármit is - mellesleg nem is kell, főzzenek, ahogy szoktak, ami neked kell, elkészíted pl. rizs helyett zöldségköret, vagy megmondod, hogy ne panírozzák a húst, hanem te natúrba kisütöd fűszerekkel...

2016. aug. 5. 05:52
 20/33 anonim ***** válasza:
92%

Kedves válaszolók elfelejtitek, hogy 16 évesről van szó, akinek nincs saját pénze. Nem a szüleire FOGJA, hanem tényleg a szülein (is) múlik. Mi a fenét egyen, ha csak ilyen sz*r kaják vannak otthon? Ha mindig mindenféle vackot raknak elé akkor nyilván nem lesz otthon barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, meg natúr hús és zöldség. A mama meg nyilván nem engedné hogy a konyhában garázálkodjon. Fiatalkorúnál igen is a szülőkön múlik mit eszik a gyerek. Plusz ha valakinek gyenge az önuralma nem az a megoldás, hogy elérakok minden sz*rt, hogy majd jól betömi, hanem segítek neki azzal, hogy nem teszem elé. (nekem is van pár kaja, amit addig bírok enni amíg látom, ilyenkor megkérem anyámat vigye már el a szemem elől a tálat :-) )

Kérdező: valamennyi zsebpénzt azért csak adnak, legalább abból próbálj rendes kaját venni. A mozgás meg - GYALOGOLJ. Nem andalgásra gondolok, hanem tempós sétára. Az elején kevesebbet, aztán kb. 1,5-2 órát naponta. Kereshetsz társaságot is hogy ne unatkozz. A legjobb mozgás fogyásra.

2016. aug. 5. 09:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!