Miért viselkedik így velem a családom?
Figyelt kérdés
Ha én bármit csinálok az csak rossz, de ha a tesóm csinál valamit, az csak jó lehet. Mindig mindenben csak a tesóm a jó. Kettőnk közül ő az idősebb. Ha valami rossz történik velem szerintük megérdemlem.2016. júl. 30. 22:04
11/16 anonim válasza:
miért is vagyok naív hozzád képest? mert tapasztalatból beszélek és a másik oldalról? mint szülő? szerintem neked fogalmad sincs arról még, milyen szülőnek lenni, hogy a két gyereked között nincs különbség, az egyéniségük között viszont igen, amit csakis szülőként tudsz befolyásolni, azt, hogy milyen módszerrel, már más kérdés. A kérdező úgy érzi, hogy nem szeretik, de ennek biztos hogy vannak sokkal mélyebb okai is, talán pont a fegyelmezés és az igazságtétel terén.
12/16 Argloss válasza:
Tapasztalt, de elegánsan figyelmen kívül hagytad a lehetőséget, hogy egy nyugdíjas korú is írhatta azt, hogy egy gyerek bizony minden, csak nem ártatlan. Tudatlan persze, de nem mentes az önzőségtől.
Egy gyerek mindent megtesz, hogy jól érezze magát, ha a szülő még hatalmat is ad neki hozzá, akkor bizony a kisebb fogja előidézni, hogy a nagyobb tűnjön mindig a bűnösnek, mert ő így bármit megtehet kikerülve a következményeket. És nem kell túl nagy színészi tehetség, mert sok szülő energiatakarékos módban "nevel", mert "tapasztalt".
13/16 Argloss válasza:
A kérdés szempontjából jobb lett volna, ha kiváltságos/bűnbak szavakat használom a kisebb/nagyobb helyett.
14/16 A kérdező kommentje:
Mint a kérdésemben is világosan le van írva hogy a tesóm az idősebb.
2016. júl. 31. 08:20
15/16 anonim válasza:
Nálunk is ez volt, most a tesóm szépen halad lefelé, szharik a családra, én járok hozzájuk pedig engem sem szerettek annyira :D Mondjuk elég szhar érzés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!