Belenéz a böngészési előzményeimbe, kutakszik utánam és még neki áll fejjebb!? Hogyan tudnám egy kicsit megleckéztetni? 13l
Bele nézett a böngészési előzményeimbe amikor szókeresőzött a tabletemen aztán kimentem wc-re arcot tisztítani.Megyek vissza elkezd velem kiabálni hogy mekkora selejtes is vagyok hogy képzelem hogy puskázási tippeket nézek és puskázok mennyire aljas ember vagyok.
Pedig csak kiváncsiságból kerestem rá,egy tanév alatt max 5-ször puskázok nem a dolgozatok 99 százalékában.Ja és néha beleolvas a lezárható naplómba is,mert kinyitja hullámcsattal.Belenézett egyszer az ikolatáskámba még suliidőbe és ugye a telótokom bennefelejtettem,mert mentem az osztállyal csinálni ofő ajándékát év végére és hogy tudjak szólni anyunak mert én aznap reggel tudtam meg és anya meg fél ötkör indul otthonról és du három körül ér haza.Én meg mamához megyek ezért vittem a telefont.Másnap elvette.Utána való nap visszaadta de nem engedte hogy mamától előre fussak.Még jó hogy suliból rögtön hazamentem és kiraktam a fiókba.Ez az utolsó tanítási napon amikor már nincs tiltva a telefon.Hozzátenném hogy anya nem engedi hogy máshova elvigyem az okostelefonom csak a gombosat vihetem ha nagyon muszály,de otthon meg nem használhatom.Csak akkor tudnám minek vehettem meg zsebpénzből amit,mamától kapok.Hozzáteszem abból anya szó nélkül kivesz néha,aztán visszaadja ha észreveszem,de akkor is szóljon,felnőtt ember.Ja meg amikor az iskola táskámba kutatott megtalálta a fogamzásgátlásról szóló kiskönyvet amit felvilágosító órán kiosztottak,és rákérdezett így "ennyire érdekel a fogamzásgátlás!?"Arra gondoltam hogy a naplómmal kicsit megleckéztetném.Mit írjak bele hogy ne bírja ki szó nélkül?Nagyon morbid is jó.Illetve mit kezdjek a többi hülyeségével?13l(októberben 14)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!