Miért csinálta ezt anyum?
Figyelt kérdés
Van egy tablet, amit 1 éve vett a most 6 éves kishúgomnak. A húgom eltörte. Amióta megvan csak agresszív, rosszalkodó, csúnyán beszélő gyerek lett belőle, aki hideg vérrel veri a szüleit és nem tud 2 mondatot káromkodás nélkül végigmondani. Egész nap gta-t néz a youtube-on, meg horrorjátékokat játszik/néz. Miután eltörte a tabletet, csak 2-3 napig üvöltött, mint egy függő. Bár a nap 24 órájából 14-et minimum játszik a készülékkel. A lényeg, hogy aztuán visszakezdett javulni, és újra az aranyos kislány lett belőle, és ezért kedvességből indulva ki anyu késztetést érzett megjavítani a tabletet, és visszaadta a lánynak. Mára már visszaesett, és megint ezeket csinálja.2016. júl. 29. 13:08
11/28 anonim válasza:
De lehet belőle anygagi hasznot húzni
12/28 anonim válasza:
Testvéred, vagy nem testvéred, nem neked szülték. Kész. Pont.
13/28 A kérdező kommentje:
Nem nekem szülték, de attól függetlenül ennyit igazán megtehetek nekik. Meg nem kell rá sokat vigyáznom, hisz 4-ig oviba van, onnan hazahozom és sajnos egyből rákap a tabletre.
2016. júl. 29. 15:47
15/28 A kérdező kommentje:
Na azt meg nem tehetem, mert kapom a súlyos következményeket.
2016. júl. 29. 15:50
16/28 anonim válasza:
A kis csodababát jól szájba kéne verni, ha már a lek*rvázza a saját anyját is. Bár érthető, mert a a balga még tűri is tőle...
Édes fa*om, mivé lett a világ.
17/28 anonim válasza:
én ebből az egészből azt szűrtem le, hogy k.szott felelőtlenek a szüleid!
Ezzel tönkrevágják a gyerek életét!
Nagy esélyel lessz belőle drogos, bűnöző és mikor majd agybafőbe veri nagyobb korába a szüleidet ha nem adnak neki drogra pénzt akkor majd téphetik a hajukat, kérdezgetve maguktól hol b..m el...
18/28 anonim válasza:
Jaj de utálom ezt a mondatot.."De hát a szüleim.." Úgy viselkednek, mint a szülők? Nem, egyáltalán nem.. Akkor meg? Amikor rádvágják a hugodat, amikor lesz*rják, hogy bánt a húgod akkor dühös vagy rájuk, de amúgy meg egyből véded őket. Nem kellene. Nincs olyan, hogy de a szüleim.. Majd ha úgy viselkednek. Addig csak két ember, akik megnyomorítják az életedet. Szólj a gyámügynek.
19/28 anonim válasza:
Én a helyedben összetörném megint (véééletlenül...). Mennyi büntit kapnál érte? Ha megéri, akkor mást úgysem tudsz csinálni. Sajnálom, hogy csak dedós megoldással tudok szolgálni, de ha a szüleid nem hajlandóak segíteni, akkor magadon kell. A szülők-hugi-tablet egyenletből meg csak a tabletet tudod kivonni :)
20/28 anonim válasza:
Az ilyen emberek nem alkalmasak gyereknevelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!