Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Mi lenne a legjobb...

Mit tegyek? Mi lenne a legjobb döntés?

Figyelt kérdés

Tehát..az első barátommal masfel evig voltunk egyutt..anyuek konkrétan leszogeztek nekem h meg 3 évig azaz amig 18 nem leszek nem történhet meg a dolog kulonben végleg eltiltanak tole...8 hónap utan megtorten nyilvan a vágy es a komoly kapcsolat miatt alakult igy de mindvégig titokban volt tartva..azóta új baratom van...es anya az eddigieknél is jobban fenyeget stb.. De olyanokat is mond hogy irassunk fel fogamzásgátlót ha meg is ugy gondolom h meg fog történni..azonban..ha elvisz nőgyógyászhoz meg fogja kérdezni h miota élek nemi életet stb..nem derulhet ki h az első barátommal tortent meg a dolog mert anyuék megolnenek..16/l

Segitsetek!!!!

Egyebkent a mostani barátommal nem tervezzük a dolgot meg jonideigh lefeküdjink. De tenyleg szerelmesek vagyunk nagyon mindketten meg vágyunk egymásra..

Ha most ugy lefekudnek vele h gumival védekezünk es utana anya elvinne nodokihoz akkor mit kene mondanom miota Elek nemi életet? V a tablettanal ugymond ez nem számítana? Elore is koszonom a Válaszotokat!

2016. júl. 27. 22:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
29%

"Amúgy 15 évesen még tényleg kissé korai nemi életet élni, annyira azért nem borzasztó édesanyád, ha 16 évesen, amikor már a második pasidat nyűvöd, elvisz fogamzásgátlót íratni."

Ezzel abszolút egyetértek. Érthető az aggodalma, 15 évesen már bepasiztál (gondolom idősebb is volt a srác), most már beújítottad a következőt, és nyilván lerí rólad, hogy már tombolnak a hormonjaid. Ha egyszer te is szülő leszel, hidd el, te is azt fogod mondani a lányodnak, hogy várjon. 15 évesen már (bocsánat a kifejezésért) ivarérettek vagytok, de nem vagytok lelkileg és agyilag felkészülve a szexre. Azért ha jól értem, nektek legalább az óvszer használatáig sikerült eljutni. Ami mellett egyébként igen gyakori a teherbeesés, amit kissé kellemetlen lett volna otthon bevallani.

Plusz anyukád már felajánlotta, hogy ha mégis terveztek valamit, elvisz nőgyógyászhoz, és feliratja neked a gyógyszert, ami amúgy dobozonként 6-7000 forint.

Egyébként hiába neked ciki, te játszottad el anyád bizalmát, te hazudtál neki, te titkolóztál előtte. Tudod, amit megfőztél, azt edd is meg. Arról nem is beszélve, hogy aktív szexuális élet mellett célszerű évente nőgyógyászati szűrésre menni, mivel onnantól kezdve elég sok veszély fenyeget.

Félreértés ne essék, értem én ezt a vágyósdit, annak idején mi sem annyit vártunk az első barátommal, amennyit terveztünk, pedig határozottan megbeszéltük anyámmal, hogy mennyi idő lesz, de én nem titkoltam el itthon, így nem volt gond a dokihoz menés.

Majdnem biztos vagyok benne, hogy anyukádék nem fognak megölni. Szépen bocsánatot kérsz, amiért eltitkoltad, megmondod, hogy mindig védekeztetek, stb, és a mostani barátoddal is fogtok, főleg, ha anyukád elkísér a nőgyógyászhoz, ezentúl pedig nem titkolózol előtte. Ilyen egyszerű. Anyukád is ember, pláne nő, bizonyára neki is voltak dolgai fiatal korában, szerintem tisztában van vele, mivel jár egy kamasz gyereket nevelni. Úgyhogy csak nyugodtan, még nincs késő ahhoz, hogy őszinte kapcsolatotok legyen.

2016. júl. 28. 02:07
 12/13 anonim ***** válasza:
84%

#11, igazándiból az ember szexuális élete MAGÁNÜGY, nem gondolnám, hogy ezt okvetlenül meg kellene tárgyalni a szüleivel, vagy pláne engedélyt kellene kérni rá... szóval a Kérdező nem "főzött" semmit, nincs miért bocsánatot kérnie senkitől, törvény adta jogával élve szexuális életet élt, és ennyi.

Kérdező, menj el magad vagy valamelyik barátnőddel a nőgyógyászhoz, ha nem akarod ezt a témát a szüleiddel megbeszélni.

2016. júl. 28. 04:12
 13/13 anonim ***** válasza:
55%
Nem kell anyád ahhoz hogy elmenj a nőgyógyászhoz.
2016. júl. 28. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!