Nagykorú gyerekem agresszíven viselkedik itthon, megfélemlíti a családtagokat. Mit lehetne ez ügyben tenni?
Figyelt kérdés
Állandó lakcíme itthon van, kijelentkezni nem akar, pedig van saját keresete (260000ft/hó). Van mód a beleegyezése nélkül kijelentkeztetni erről a címről?2016. júl. 26. 15:46
11/20 anonim válasza:
Szerintem ki lehet jelenteni...utána meg le kell cserélni minden zárat.
12/20 anonim válasza:
a te lakásod neked kel kijelenteni
az lakik ott bejelentve akinek megengeded
amúgy hívj rendőrt ők ki rakják és cserélj zárat
13/20 anonim válasza:
Hát én elásnám, de mindegy. Azt kéne tudni, miért nem szeret titeket, mit nem kapott meg, hogy ilyen lett. Ha érdemes még vele foglalkozni egyáltalán. Ha más nincs akkor tegyétek ki. Valamilyen előzménye csak van azon kívül hogy szadista pszichopata, feltételezem, hogy valamilyen agyi szint azért kell ahhoz hogy valaki havi 260-at keres. Lehet, hogy ez valamiért bosszú, vagy pedig pont az ellenkezője és el volt kényeztetve. Tudom hogy lepontoztok, de ezt gondolom.
14/20 anonim válasza:
hat nekem volt egy ilyen szomszedom es ra hivta az anya a fiara a rebdort... Meg volt sogornom is drogozott de mar nem..
Ja es MINDEN OKKAL TÖRTÉNIK!!!
16/20 anonim válasza:
Amig nem talalsz neki masik cimet, addig nem jelentheto ki.
Rendorseget hivd ki, a drog miatt el is viszik...
18/20 anonim válasza:
nagykorunak nem másnak kel másik címet találni
19/20 anonim válasza:
Talán próbáld meg megbeszélni vele? Hogy miért teszi?nyilván vannak gondja, jobb lenne a békesség nem gondolod?
20/20 anonim válasza:
Te vagy a tulaj persze hogy ki jelentheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!