Szerintetek érdemes lenne elmondanom itthon, hogy meleg vagyok?
Szülő-gyermek kapcsolat, mert a szüleimmel élek. :D
Nos, nem maga a tény jelent gondot. Hanem az, hogy így is rengeteg probléma van velem, mintha biológiailag programozottan gyilkolnám saját magam: pszichiátriai gondjaim vannak, rossz a szívem, a vesém, a gerincem és a jobb térdem és bokám tizenévesen tropa, a pszichés állapotom folyamatosan romlik. Kollégista vagyok, és volt már olyan erős dühkitörésem, hogy be akartak vinni pszichiátriára. :/
És azért félek a dologtól, mert így is kész csoda, hogy elviselik ezeket, és magamról tudom, mennyire ki tudja az embert borítani már egy jelentéktelen hír is.
Én elmondanám, hiszen nagyon sok mindent megtettek érted a szüleid, fontos az őszinteség. Arra viszont figyelj, hogy kíméletesen, lassan mondd el, amikor nyugodtak, nem zaklatottak.
A reakció a szüleidtől függ, bár ha ennyi probléma mellett felneveltek, biztos nagyon megértőek lesznek, emiatt ne aggódj!
Ezeket a"problémákat"is elfogadták,illetve a gyerekük vagy,ha fogalmuk sincs róla,biztosan meglepődnek,de nem hiszem hogy kiborulnak és talán a pszichés állapotod is javulna ha elmondanád nekik.
Sok szerencsét hozzá,nem hinném hogy gond lesz. :)
Szerintem is mindenképpen mondd el :)
Lány vagy vagy fiú? Hány éves?
7-es nem kéne okoskodnod, ha te sem tudod, mert csak magadat égeted.
Homoszexuális a hivatalos megnevezés.
Mindkét! nemre használják, hogy meleg, de leszbikusat csak a lányokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!