Hogyan lehet eltüntetni egy buli nyomait?
hát ebben nekem már veterán tapasztalatom van:D az első ilyen buli óta minden alkalommal megfogadom,hogy nem lesz többet buli.a tied az semmi:D
hogy magyaráznád ki azt,hogy teli van hányva a zuhanykabin,az ágy és egy tuja,egy teli üveg bor széttörve szétfolyva,centi vastagon áll a sár mindenhol,szét van dobálva minden ami mozdítható,cigicsikkel van tele az egész kert,és egy nagyméretű kuka fullra van üvegekkel?válasz:takarítás.
két napot redváztam gyakorlatilag folyamatosan,mire sikerült azt az állapotot előidézni,amilyen volt.aztán mondjuk ott lebuktam az egésszel,hogy ahogy hazaértek a két szomszéd elkezdett üvöltözni velük,hogy mi a f sz volt ez két napja éjjel(reggel 6kor még üvöltve ittuk a vodkát és törték az üvegeket).
szóval haver,kitartás,ha nekem sikerült vagy 10x már akkor neked is fog:D
Üveget összeszedni, felporszívózni, piát felmosni. Mindent ami a bulira utal (üres piás üveg, műanyagpohár, törött cuccok, cigicsikk) egy nagy zsákba és egy messzi közkukába. Legjobb ha szelektív. Négyzetcentinként végignézni minden helyiséget ahol voltatok, senki nem hagyott ott poharat, piát, ruhát, személyes tárgyakat, hányást, cigit. Ha használtatok üvegpoharat vagy bármilyen edényt azt elmosogatni, eltörölgetni és elrakni. (NEM az edényszárítón hagyni!!) Házat kiszellőztetni, piaszagot eltüntetni,esetleges maradandó sérülésre (bútor, szőnyeg) hihető magyarázatot kitalálni. Ha nagy a gáz, féligazságot előre gyártani, érintettekkel egyeztetni (nem buli volt, csak a Béla meg a Peti átjöttek beszélgetni/akármi aztán béna volt és leverte, nekiment, eltörte)
Következő bulira neked és mindenki másnak: A piát olyan helyen tartsátok ahol nem lehet leverni (ideális pl a konyha, a kőről könnyű feltakarítani, ált. nem ott szokott lenni a parti, az asztal közepén viszonylag biztonságban van), legyenek kijelölt helyiségei a bulinak (pl felső szintre, hálószobába,dolgozószobába nem megyünk, csak a nappaliba és a konyhába) ahonnan eltüntettek mindent ami értékes, törékeny vagy nehezen mosható. Legyen minden eldobható, műanyagpoharak, tányérok, evőeszköz, másnapi takarításnál külön szemetesbe gyűjtsétek, azt vigyétek el messzebbre kidobni vagy valaki vigye haza és útközben dobja ki.
Lebuktatok végül?
köszi a többi válaszadónak is!:)
Szerencsére nem,sikerült minden nyomot eltüntetni,de legközelebb meggondolom, hogy a házamban tartok bulit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!