18 vagyok most először buliztam életemben,de már ezt is megbántam. Pl. Eltört egy teli piás üveg...Valaki segítene abban hogy például az üveg nyomait hogyan lehet biztosan eltüntetni? Nagon megbántam és ha a szüleim megtudnák végem lenne...előre is köszönöm!:)
Osszeszeded a szilankot, aztan felporszivozol, hogy az apro darabok se maradjanak. Csak vigyazz el ne vagjon, meg papucsban legyel bele ne lepj.
2016. júl. 23. 09:08
2/14 anonim válasza:
Töröld fel a buli szemetét! Az üvegdarabokat dobd ki! Ha valamelyik bútorban kárt csinaltak azzal nem tudsz mit kezdeni, csak a szerencseden múlik h észre veszik e! A szemetet ne a saját kukátokba dobd ki mert, amikor a szüleid mást is kidobnak észreveszik!
És legközelebb ne tarts titokban bulit!
2016. júl. 23. 09:11
3/14 anonim válasza:
Egy szó:takaríts
2016. júl. 23. 09:12
4/14 anonim válasza:
Össze kell söpörni az üveget, utána fel kell mosni alaposan mert saját tapasztalat hogy apró szilánkok maradnak.
2016. júl. 23. 09:30
5/14 anonim válasza:
Mint ahogy a többiek is írták,takaríts fel. Ha a szüleid készletéből tört el valami, pótold. A szemetet máshova vidd el (ahogy ezt már előttem írták)
Amúgy meg nem kell megmondani,hogy buli volt, hanem ilyen féligazságot csak,mondjuk hogy 2-3 barátod átment playstationözni vagy filmezni és hát jajj, váletlen eltört az üveg.
Ha hazudsz is,sose baj ha belemixeled a valós történéseket,mert úgy könnyebb kimagyarázni.
2016. júl. 23. 09:32
6/14 Joe001 válasza:
Hívd Winston Wolf problémamegoldót ...
Ő elintézi :D
2016. júl. 23. 10:03
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mindenkinek ment a zökd kéz:)
2016. júl. 23. 11:31
8/14 Üveges válasza:
18 évesen ezt nem tudod magadtól összerakni?
2016. júl. 23. 13:09
9/14 anonim válasza:
Eszembe se jutna úgy bulit tartani hogy a szüleim nem tudnak róla.
2016. júl. 23. 13:45
10/14 anonim válasza:
Tibi atya részvétét fejezi ki a törött piásüveg miatt,és együtt érez veled.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!