Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet eltüntetni egy...

Hogyan lehet eltüntetni egy buli nyomait?

Figyelt kérdés
18 vagyok most először buliztam életemben,de már ezt is megbántam. Pl. Eltört egy teli piás üveg...Valaki segítene abban hogy például az üveg nyomait hogyan lehet biztosan eltüntetni? Nagon megbántam és ha a szüleim megtudnák végem lenne...előre is köszönöm!:)
2016. júl. 23. 08:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Osszeszeded a szilankot, aztan felporszivozol, hogy az apro darabok se maradjanak. Csak vigyazz el ne vagjon, meg papucsban legyel bele ne lepj.
2016. júl. 23. 09:08
 2/14 anonim válasza:
81%

Töröld fel a buli szemetét! Az üvegdarabokat dobd ki! Ha valamelyik bútorban kárt csinaltak azzal nem tudsz mit kezdeni, csak a szerencseden múlik h észre veszik e! A szemetet ne a saját kukátokba dobd ki mert, amikor a szüleid mást is kidobnak észreveszik!

És legközelebb ne tarts titokban bulit!

2016. júl. 23. 09:11
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Egy szó:takaríts
2016. júl. 23. 09:12
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Össze kell söpörni az üveget, utána fel kell mosni alaposan mert saját tapasztalat hogy apró szilánkok maradnak.
2016. júl. 23. 09:30
 5/14 anonim ***** válasza:
90%

Mint ahogy a többiek is írták,takaríts fel. Ha a szüleid készletéből tört el valami, pótold. A szemetet máshova vidd el (ahogy ezt már előttem írták)

Amúgy meg nem kell megmondani,hogy buli volt, hanem ilyen féligazságot csak,mondjuk hogy 2-3 barátod átment playstationözni vagy filmezni és hát jajj, váletlen eltört az üveg.

Ha hazudsz is,sose baj ha belemixeled a valós történéseket,mert úgy könnyebb kimagyarázni.

2016. júl. 23. 09:32
 6/14 Joe001 ***** válasza:
87%

Hívd Winston Wolf problémamegoldót ...

Ő elintézi :D

2016. júl. 23. 10:03
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mindenkinek ment a zökd kéz:)
2016. júl. 23. 11:31
 8/14 Üveges válasza:
53%
18 évesen ezt nem tudod magadtól összerakni?
2016. júl. 23. 13:09
 9/14 anonim ***** válasza:
63%
Eszembe se jutna úgy bulit tartani hogy a szüleim nem tudnak róla.
2016. júl. 23. 13:45
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Tibi atya részvétét fejezi ki a törött piásüveg miatt,és együtt érez veled.
2016. júl. 23. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!