Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan, akinek valamely...

Van itt olyan, akinek valamelyik szülőjéről kiderült, hogy a saját neméhez vonzódik, de nem vállalhatta fel és családot kellett alapítania, mert akkor más nézetek voltak ilyen tekintetben?

Figyelt kérdés
Nem vagyok érintett, csak tegnap este néztem egy filmet, aminek a kapcsán eszembe jutott, vajon hogy milyen lehet ezzel szembesülni, ha a szülődről van szó?
2016. júl. 22. 16:30
 1/8 anonim válasza:
30%
Ez szamara megalazo lehett de o elvezi... es hogy ne offoljak le bevalalta a csaladot... Tehat a gyerek szengyenli magat a szulo miatt..
2016. júl. 22. 17:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Velem nem, de ismerek ilyet. Ott végül jól fogadták, hogy az apáról kiderült. A gyerekek továbbra is jóbban vannak az apjukkal és a pasiját is kedvelik.

Azt elmondod hogy melyik film kapcsán jutott eszedbe?

2016. júl. 22. 17:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. A film címe Marha nagy kalamajka. Nem egy mai darab.
2016. júl. 22. 20:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez így hülyeség, régen ugyan aki a saját neméhez vonzódott, az vagy titokban volt együtt valakivel, vagy titkolta és ezért nem volt párkapcsolata, de olyan nem volt, hogy családot KELLETT alapítani!
2016. júl. 23. 07:48
 5/8 anonim ***** válasza:

De bizony volt, egyrész társadalmi elvárás, másrész a homoszexualitást egy időben heteró házasságokkal próbálták kezelni.

Egyébként ma sokkal szabadabb minden, régen nem volt ennyi válás sem!!!

2016. júl. 24. 15:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem, ha nem akart valaki megházasodni, azt nem "kötelezték" rá. Ha meg valaki homoszexuális volt, az nem reklámozta.
2016. júl. 24. 18:19
 7/8 anonim ***** válasza:
A szomszédom. A családja és a környezete is homofób vollt, nem akarta hogy megutálják, ezért elvett egy nőt. De végül előtört az igazi énje és lelépett egy férfivel. A családját megviselte, de mostanra kezd normalizálódni a helyzetük.
2016. júl. 24. 18:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Nos, lehet, hogy mondjuk így, jogilag nem kötelezte senki erre az érintetteket, ugyanakkor nagyon erős családi nyomás lehetett. Mint ahogy például az én nagyanyám is megszállottan ragaszkodik hozzá, hogy vallásos párom legyen. Igaz ugyan, hogy engem ez hidegen hagy, de volt idő, amikor nem dönthettem volna erről szabadon, és engednem kellett volna a kényszernek. Az általam látott filmben is valami ilyesmi indítja el az eseményeket, de nem írok spoilert, akit érdekel, nézze meg.
2016. júl. 24. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!