Ti megengednétek a 16 éves lányotoknak?
Tudják,és örulnek neki,hogy egész nyáron nem csak a p*csámat akarom itthon mereszteni,hanem kezdni is akarok magammal valamit.
És tudom hogy nem szokas, de szerintem erre is valaszt adtam az iment :)
Szép kis álomvilágba élsz ha azt hiszed hogy kimenni, és legfőképp kint élni olyan könnyü! Azt mondod alapból nincs pénzed, akkor miből akarod kifizetni a nem 2 forintba kerülő repülőutat? Miből élsz ameddig nem kapsz fizetést? 16 éves vagy, de nem tanulsz, ebből gondolom hogy nyelvet se beszélsz. Azt tudod hogy hiába keresel sokat, úgyis feléled majd mert pl a kaja 3x áron van az ittenihez képest? ;)
Nem dolgozni kell 16 évesen a földön, hanem szépen elmenni gimibe és letenni MINIMUM az érettségit!
Igen ezt én sem értem.
Ha ugy tettem volna fel a kérdést hogy "anyám mindenáron azty akarja hogy dolgozzak, de én nem akarok mit tegyek?"
akkor az lenne a gond és azt fujnák hogy 16 évesen illőlenne besegiteni a szuleimnek..
Ugyhogy mindegy mit csinal az ember, semmi sem jo..
Így, ahogy leírtad, simán.
Az én 16 éves gyerekem is dolgozik, 3 hetet összesen, és élvezi, mindennap meséli, kikkel ismerkedett, jókat beszélgetnek meló közben. Szerencsére nálunk rengeteg a diákmunka-lehetőség, válogathatott. Külföldre is kiengedném jövőre, ha van felnőtt, akit ismerek, és vigyáz rá. Ha betölti a 18-at, akkor pedig a ccusa-vel indulna az Államokba egész nyárra, addigra lesz olyan önálló, hogy nyugodt szívvel kiengedhetem.
Nyáron a hülyéknek/lustáknak kell tanulni a pótvizsgára, aki tisztességesen teszi a dolgát tanév közben, annak nincs szüksége rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!