Miért nem engednek el 20 évesen sehova sem a szüleim?
Nekem kimaradt az életemből a baratnőkkel való fagyizás mozizás. Sose mehettem el sehova. Csak tanultam és itthon voltam házvezetőnő szinte. Hála az égnek Pestre kerültem egyetemre, így kollégista lettem. Így legalább végre élhettem kicsit. Jó érzés volt este elmenni sétálni barátokkal. Persze hazudtam h mikormit csinálok.
Ami nem szép dolog tudom.
Nyárra hazajöttem. Nagy nehezen engedtek el dolgozni délutános műszakba, mert éjfélkörül hazajönni veszélyes.
Ezt azért csak ki harcoltam. Fagyizni most se mehetek el. Borzasztó...
Szüleim mindenkitől tiltanak. S persze közben rágják a fülem h miért nimcs párom. Hogy a viharba lenne ha else mehetek itthonról. Ilyenkor tiszteletlennek neveznek és szobafogságra ítélnek...
Büszkék magukra mert nem hagyták h elkallodjak..
Most mégis mit tehetnék? Várom a szeptembert mint a messiást
Nebassssz hogy egy 20évest szobafogságra lehet ítélni?!?! 😂
Hát ez a leggyíkabb kamu amit olvastam életemben itt!
Ha meg tényleg ennyire nyomi vagy, nos... jobb is neked otthon akkor a szobafogságban!
Aki olvasott már a témában, tudja, hogy van ilyen. Simán leépítik az önbizalmát, nem tud nemet mondani.
Én örülök, hogy nem tudom, milyen érzés ez, de ha belerúgtok, nem lesz jobb. 20 évnyi elnyomást nem lehet annyival elintézni, hogy "szedd össze magad".
20 éves vagy,elmész azt megmondod majd jössz telo nálad ha van bármi keressétek egymást!
Állj már a sarkadra
Ha lázadozol, ez akkor is így fog maradni.
Az én szüleim is ilyenek. Ha megyek valahova bulizni egy évben max 3-4-szer, akkor jönnek a következők: te állandóan csavarogsz, meg fognak erőszakolni, el fognak rabolni, ki fognak rabolni, leitatnak, bedrogoznak, miért este kell elmenni, akivel mész úgyse fog elmenni, akivel mész az iszik, holott nem is ismerik. Számtalanszor volt olyan, hogy megvártak a szórakozóhely előtt, közben fél óránként telefonálgattak, hogy mikor megyek már. Szerencsére jövő év elején költözök külföldre. L/23
Sajnos én pontosan ugyanilyen helyzetben vagyok :/
Most hiába mondjak h állj a sarkadra.. Es ha kiraknak otthonról... Akkor hova mesz? Sehova ...
Ez a sz-pás ebben.
En sajna csak arra az egyetemre adhattam be a jelentkezesem, amire ok megengedtek ... XD szal klassz az élet ...
Mi van veled azóta?
Engem is oda engedtek, inkább kényszerítettek egyetemre, ahova ők akartak. Utána meg ment a kicsinálás, hogy miért nem megy...
Tök érdekes, nekem még 22 évesen sem engedték meghogy párom legyen, mert utcasarki vagyok...
Álljak ki magadért? Aha, őrjöngés meg verés meg üt ahhol csak ér... Még orvoshoz sem mehetek, mert őrjöng... Ha meg titokban mégis elmegyek valami bűnös helyre (gyógyszertár, orvos vagy barátok), akkor vagy beköp valaki, vagy kikutatják és megy ugyanez az őrjöngés.
Amennyire tudtam meghúztam magam és behódoltam, hogy ne legyen ez, de ez sem elég. Persze a jegyekért, mert te vagy az oka... Közben egy ki s sz.r vagy, aki rajtuk élősködik, de agyonverne, ha otthagynád az egyetemet... Meg megtehet veled mindent.
Én csak azt sajnálom, hogy nem húztam meg még ennél is jobban magamat, mert nekik a kitűnő sem volt elég. Meg hogy bármikor is kiszóltam, hpgy beteg vagyok, mert nulla hiányzás a megengedett... Gyógyszerrel, meg betegen is ki lehet húzni, inkább mint amit otthon utána kapsz érte és hetekre vagy hónapokra kicsináljon. Bár egyszer megszívtam, mert a vesémmel volt a gond és ugyanúgy csak egy iskolakerülő bolond vagyok 20 évesen az egyetemen, úgyhogy apuci bekeményített, ócsárolt, vert, meg hetekig szépen behordott az egyetemre, megvárt a parkolóban, aztán hazahozott. Az időtt akkor is tartanom kellett volna, ha nincs óra vagy elmarad... A vége az lett, hogy már annyira ráment mindenre a betegség, hogy zavarodott lettem tőle, homályosan láttam, naponta hánytam, de akkor sem az volt, hogy orvoshoz enged. Pedig még mielőtt vérmérgezést kaptam, 3 nappal le akartam menni az ügyeletre, másnoa az egyetemen már az oktató zavart haza, oedig az nagy szó. A Büfében húztam meg magam, mert kint várt és megölt volna... csütörtökön már az iskolatotkár, aki a haverom volt, vitt ki a vonatra, onnan felhívtam őket, de vissza zavart, hogy haza ne merészeljek menni.... ESTE MEG MÁR NEM TUDTAM MAGAMRÓL ÉS A MENTŐ VITT EL. De évek után is felemlegeti, hogy "megbolondultam", nem az hogy ő majdnem kinyírt a hülyeségével 20 évesen... Szánalom, egy féreg...
Meg ha 16 évesen nem engedem, hogy a tanár hazaküldjön influenzásan, akkor apám bosszúból, hogy nem mentem suliba, meg úgy sincs bajom, nem vissz el pszichiáterhez és 16-17 évesen nem tömnek. Ilyen sz.rokkal, meg kényszerítik belém... Azért mert tényleg beteg voltam, de nem hitte el. Persze a gyógyszertől meg kába voltam, hánxtam, fogytam, hasmenésem volt, rosszup voltam, az nem volt baj...
De most majdnem 23 évesen meg azért vert meg, mert elmondtam otthon, hogy kinevettek a faluban, és őrá szégyent hoztam... Meg akart ölni, ja mert ez mellé ment a "megöllek, agyonverlek, elvitetlek, behazudok rólad valamit, szétverlek". Ha tudná, h ogy az egyetemet is otthagytam már, illetve halasztok, de féltem, hogy megölne, már a föld alatt lennék. Pedig hiába tanultam, mert egy tárgy nincs meg, szivat a tanár, meg jártam harmadszorra, már kirúgtak volna én meg inkább passziváltattam, mert "b.sztál tanulni p.szok",de szakot váltani nem lehet vagy otthagyni. Hihezetlen bátorság volt, mert ha kirúgtak volna aut megtudná. Próbálok mimél több pénzt gyűjteni januárig....
Vannak ilyen szülők. Nárcisztikus pszichopata és teljesen a tulajdonának tekint... 16 éves koromban kezdett inni, meg azóta irányul ennyi "figyelme" rám. És természetesen ő a jó... Meg hatalmas színész. Próbáltam elszökni is, de berángattak a kocsiba és összevertek...
Álljál ki magadért, tényleg. A rendőrség meg nem csinál semmit, meg arra még jobban begőzöl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!