Ebben az esetben most komolyan mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, mindig megbízható voltam, sosem csináltam semmi elítélendőt. Nem cigizek, nem iszok, nem csapongok. Jó tanuló vagyok, orvosira készülök. Néhány teljesen értelmes barátommal elmennénk beülni egy letisztult kocsmába - és itt sem fogyasztatnék alkoholt - beszélgetni. Azonban édesapám ebből az egészből veszekedést, konfliktust csinál, nem szeretne elengedni. Komolyan kétségbe vagyok esve ... Értem, hogy félt és ez nagyon aranyos tőle, de felnőtt vagyok, körülbelül tízig-tizenegyig maradnék, még nem is pesti éjszakában jönnék haza, telefonon mindig elérhető vagyok. Hogyan közelíthetném meg a témát? Komolyan nem tudok már mit tenni... :(2016. júl. 22. 10:29
21/22 anonim válasza:
Ügyes vagy.
Ha ilyen hozzáállással sikerül valaha is elhagyni a szülői házat, te leszel az, aki még különélő felnőttként is mindenről beszámol a szülőknek, vagy rosszabb: engedélyt kér mindenhez.
Csak ne bánd meg 20 év múlva, ha a valamennyi normális társaságod is eltűnik a környezetedből, és egyedül maradsz.
Ez nem "lázadás" lenne, azt tinik teszik. Te örökre az maradsz?
22/22 anonim válasza:
Bocsi a helyesírásért ! Hát ha soha nemfogsz kiállni magadért akkor mindíg ez lessz ! Mindíg a szulok fognak parancsolni ! oké még veluk laksz parancsoljanak az egy dolog ! De tudják hogy hol a határ ! Ez a Te életed a Te dontéseid !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!