Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan, van ilyen? Vagy adott esetben mi is van? N
Úgy tűnt bejövök egy srácnak, ami be is bizonyosodott miután kezdeményeztem. Élőbe nem mertem, interneten írtam rá. Nem szokásom senkire írogatni, de egye fene, végül is nem fájt. Élőben értelemszerűen még nem beszéltünk egyszer sem.
Elég jól elbeszélgettünk. Kellett noszogatni, puhítani, az igaz. Érdeklődött, érezhető volt a vonzalma, tehát hogy nem vagyok közömbös számára, de úgy éreztem nem teljes az összkép. Mondjuk nem is jelentkezik. Elfoglalt, de akkor is.
Kicsit fura volt...Én kérdezgettem a munkájáról, de ő engem nem. Bár szerintem tudja, hol dolgozom, mert látott már felmenni a céghez nem 1x. De akkor is... Valahogy ezek a dolgok kimaradtak, bár rólam kérdezett, hogy mi újság velem stb. Úgy tűnt, hogy nem tud mit kezdeni ezzel az egésszel. Mint aki nem tud velem miről/hogyan csevegni. De persze próbálkozott és lejött, hogy vonzódik hozzám. Viszont mint írtam, nem jelentkezik...
A kérdésem, bejövök neki, de nem akar velem se csevegni, sem pedig szorosabb kapcsolatot kialakítani? Vagy zavarhatja, hogy idősebb vagyok? (+5 év)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!