Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy történik a gyermekvédelem...

Hogy történik a gyermekvédelem kihívása?

Figyelt kérdés
Fiatal lány vagyok. Az utcánkban az egyik ház felől majdnem minden nap hallani jó hangosan úgy hogy pár háznyira van kis gyerek ordítva sírását és úgy tűnik egyértelműen hogy bántják. Pl : ne ne ne ilyeneket ordít a gyerek. Nem tudom pontosan melyik ház felől jön de el nem tudom képzelni mit művelnek vele. Amúgy lehet hogy kisebbségi a gyerek kisebbségi családból.Én nem az vagyok és rasszista is vagyok de a gyerek az gyerek akkor is. Ki szeretném hívni a gyermekvédelmet mert nem bírom ezt hallgatni. De nem szeretném hogy az illető család megtudja ki hívta ki rájuk ( gondolom nem kell részletezni miért). Na meg rendőrségre sem szeretnék emiatt járni. Lehet erről így szó ?Ha valamit tehetek azért a gyerekért tenni fogok.

#gyermekvédelem #gyermekbántalmazás.
2016. júl. 21. 16:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,ha bejelentést teszel a körzeti családvédelemhez,nekik kutya kötelességük kimenni ellenőrizni,hogy mi történik ott. Név nélkül megteheted.
2016. szept. 15. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!