Akinek ilyen 3-4 eves gyereke van az hogy bir ra vigyazni egesznap es hogy nem farad bele?
Gyerekfüggő. Van egy 3 meg egy 4 és fél évesem idehaza, én nem mondom, elég fárasztóak tudnak lenni, de elég sokat elvannak nyugiban is azért. Mesét néznek, trambulinoznak, a nagyobbik babázik, rajzol, a kicsi zongorázik vagy dobol, a fennmaradó időben egymást ölik, és csak a maradék időben fárasztanak engem. :D
Neked új volt a szitu, amiatt is nehéz volt, meg lehet, kifogtál egy nyüzsisebb, vagy társaságot igénylő gyereket.
Ja tiszta rózsaszín minden. Meg aranyosak. Mikor telibehányja a lakást, mert szerencsétlen épp rosszul van. Vagy telibe pisili-kakálja a leszoktatós időszak alatt, de persze a bilibe egyáltalán nem akar. Vagy fent van éjjel, és bármilyen fáradt vagy, ne alhatsz te sem. Vagy a fogzás, pocakfájás, vagy amikor még nagyon pici volt, megtörtént, hogy levéve a pelust pont hasmenése volt, és jött a sugárkaka. Vagy mikor 500x is ugyanazt a mesét kell nézni vele, amit már amúgy is unsz. Vagy mikor befészkeli magát az ágyadba éjjel, és nem tudod kidobni belőle, így a normális alvás újra elmarad. És még sorolhatnám.
De mikor odajön, és megölel, vagy magától ad egy puszit, vagy mikor a férjem keni gyógyszerrel a fájós hátam, a pici is odasomfordál, és ő is kenni akarja. Vagy mikor lefekszem, mert fáj a hátam, és ő elkezd ugrálni, meg átmászkálni rajta, és mivel kicsi még, és könnyű baba viszont a nyomkodáshoz pont elég a súlya, alaposan átmaszírozza így, és elmulasztja azt a fránya hátfájást. Vagy mikor először mondja: anya. És még sorolhatnám. Ezek erőt adnak, hogy a fenti bosszúságok már ne is legyenek annyira bosszantóak.
Amúgy a babák fokozatosan lesznek örökmozgóak, nem azonnal. Így a szülők hozzá tudnak szokni, míg te nem, mert csak rád van bízva egy pár órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!