Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akinek ilyen 3-4 eves gyereke...

Akinek ilyen 3-4 eves gyereke van az hogy bir ra vigyazni egesznap es hogy nem farad bele?

Figyelt kérdés
nekem van egy rokonom egy 4 eves gyerek es rambiztak masfel orara es azthittem megbolondulok tole meg az ido se akart telni, azota azon gondolkodom akinek ilyen idos gyereke van hogy birja egesz nap? valaszokat koszonom komolyan erdekelne

2016. júl. 20. 19:53
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Gyerekfüggő. Van egy 3 meg egy 4 és fél évesem idehaza, én nem mondom, elég fárasztóak tudnak lenni, de elég sokat elvannak nyugiban is azért. Mesét néznek, trambulinoznak, a nagyobbik babázik, rajzol, a kicsi zongorázik vagy dobol, a fennmaradó időben egymást ölik, és csak a maradék időben fárasztanak engem. :D

Neked új volt a szitu, amiatt is nehéz volt, meg lehet, kifogtál egy nyüzsisebb, vagy társaságot igénylő gyereket.

2016. júl. 20. 20:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy saját gyerek azért teljesen más, mint amikor rád bízzák valaki másét. Jó esetben eljátszogat egyedül is, vagy más gyerekekkel, nem a szülőket nyüstöli egész nap. De tényleg gyerekfüggő, ahogy az első válaszoló is írta.
2016. júl. 20. 20:03
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Ugy hogy kikészülök. Ezzel jár. Főleg, hogy van egy 8hós huga is. Gondolgatod.
2016. júl. 20. 20:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Alakul a beszélgetés. :) A mi gyerekünk 2,5 éves, nyüzsisebb, megy egész nap. Pasiként megértelek. Nem vagy hozzászokva.
2016. júl. 20. 20:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A saját gyerek ahogy, az apák szokták mondani, hogy mások gyerekei idegesítőbben sírnak mint a sajátjuk.
2016. júl. 20. 20:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Na, még egyszer! Elírtam bocs! A saját gyerek más. Nem úgy kapsz készen, egy 4 évest. Meg ahogy az apák szokták mondani, mások gyerekeinek a sírásai idegesítőbb mint a saját.
2016. júl. 20. 20:28
 7/10 anonim ***** válasza:
35%
A gyerekek olyan aranyosak :) Tele vannak szeretettel, vidámsággal. Naphosszat el lehet játszani velük, és olyan jó érzés, hogy... Hogy egyfajta boldog tudatlanságban élnek... mikor még nincsenek rájuk zúdítva a társadalom elvárásai és a megfelelési kényszer. Melllettük egy kis időre rózsaszínen lehet látni ezt a romlott világot, amiben élünk. 15L
2016. júl. 21. 02:09
 8/10 anonim ***** válasza:
51%

Ja tiszta rózsaszín minden. Meg aranyosak. Mikor telibehányja a lakást, mert szerencsétlen épp rosszul van. Vagy telibe pisili-kakálja a leszoktatós időszak alatt, de persze a bilibe egyáltalán nem akar. Vagy fent van éjjel, és bármilyen fáradt vagy, ne alhatsz te sem. Vagy a fogzás, pocakfájás, vagy amikor még nagyon pici volt, megtörtént, hogy levéve a pelust pont hasmenése volt, és jött a sugárkaka. Vagy mikor 500x is ugyanazt a mesét kell nézni vele, amit már amúgy is unsz. Vagy mikor befészkeli magát az ágyadba éjjel, és nem tudod kidobni belőle, így a normális alvás újra elmarad. És még sorolhatnám.

De mikor odajön, és megölel, vagy magától ad egy puszit, vagy mikor a férjem keni gyógyszerrel a fájós hátam, a pici is odasomfordál, és ő is kenni akarja. Vagy mikor lefekszem, mert fáj a hátam, és ő elkezd ugrálni, meg átmászkálni rajta, és mivel kicsi még, és könnyű baba viszont a nyomkodáshoz pont elég a súlya, alaposan átmaszírozza így, és elmulasztja azt a fránya hátfájást. Vagy mikor először mondja: anya. És még sorolhatnám. Ezek erőt adnak, hogy a fenti bosszúságok már ne is legyenek annyira bosszantóak.

Amúgy a babák fokozatosan lesznek örökmozgóak, nem azonnal. Így a szülők hozzá tudnak szokni, míg te nem, mert csak rád van bízva egy pár órára.

2016. júl. 21. 10:32
 9/10 A kérdező kommentje:
ertem koszonom a valaszokat en egyebkent eddig se akartam gyereket de most mar biztos vagyok benne meg jobban hogy nem akarok soha, nekem ez tul nagy feleloseg lenne igaz nagyon aranyosak de en ugyse tudnek rola normalisan gondoskodni es vigyazni ra
2016. júl. 21. 13:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Nézd. Én is így voltam vele, mielőtt megszületett az elsőm. A többi gyereket a mai napig nem bírom. A saját viszont más. Igen, néha elfáradok, vagy elegem van, ahogy írtam is már (utolsó vagyok) , és ha lenne rajtuk kikapcsoló gomb, néha bizony szívesen kikapcsolnám őket, de imádom őket, és már le nem mondanék róluk. Persze a gyereke nem csak az a rózsaszín cukorbaba, nem csak angyalka. Tudnak ők kisördögök is lenni. (sőt! sokkal inkább ördögpalánták :D ) Én azt szoktam mondani rájuk, hogy angyalok ők ördögszarvakkal.
2016. júl. 21. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!