Tényleg hálásnak kéne lennem azért, hogy édesanyám rendszeresen a fejemhez vágta, hogy kukás/takarítónő/utcaseprő leszek? Szerinte ennek köszönhetem, hogy most egyetemre készülök.
gazdagsag megromlik megeszik a molyok ellopjak haboru elviszi
Tudas es boldogsag a kincs ami tartos
A pénz sosem romlik meg asszonyom :)
Csak a 20 évnyi kommunimus rontotta meg az emberek elméjét :)
Úgy mondom, hogy te is megértsd, hogy minél több pénz=nagyobb boldogság, pl. több pénzből többet tudsz adakozni, segítesz a rászorulóknak, ezáltal boldogabb leszel. :)
Így nem lennék a helyedben felhőtlenül boldog, hogy önző módon csak a saját boldogságod számít, de nem teszel azért, hogy az éhezők, és a rászorulók ne nyomorogjanak.
Miért, te mennyit adakozol?:D
Egyébként a tudással folyamatosan ott van a lehetőséged,, hogy pénzt keress. Többek között ezért is értékesebb - csak, hogy te is megértsd, 31%-os.
Ok, értem én. Én csak annyit írtam, hogy ezekhez nem mindenkinek szükséges diploma. Ma már mindenki valami bölcsész büfészakot tanul, nem lesz egyszerű elhelyezkedni vele.
20 éve még lehetett rá büszkének lenni, de ma már nagyon tróger arcok is bejutnak az egyetemre.
"Az elég nagy baj, ha valaki meg van elégedve, mert az a fejlődést gátolja. Mindig többre kell vágyni, és tenni érte."
Ezt borzasztóan félreértelmezed. Tán ezért lett volna jó az elmédet csiszolgatni, hogy ne vonj le hibás következtetéseket az értelmezési problémák miatt.
26.
Te nem érteted meg amit írtam. Amit te írsz az helytelen felfogás. Fuss neki még egyszer és értelmezd. Úgy is ilyeneket tanultál 4 évig a bölcsész szakon.
Hibás feltételezés :)
A 21-es válaszoló a jó példa arra amit írtál.
Miért elégedjek meg 500 ezres fizetéssel, ha kereshetek millión felül is?
Aztán hova tovább? Ez visz előre, ha okosak vagytok tanultok belőle, ha nem akkor megelégszel a kevéssel, és úgy éled le az életed. Nekem soha semmi nem volt elég, és nem elégedtem meg semmivel, mindig is többre vágytam :)
Nem elvenni akartam az örömötök, hogy sikerült bejutnotok az egyetemre, ne érts félre :) Én örülök, hogy ti boldogok vagytok ennyivel, ez a lényeg, hogy elégedettek legyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!