Barátnőmet nem hagyják békén a szülei. Mit tudnék tenni?
Jah hogy ez lenne a lényeg hogy oda költözzön😂
Egyébként az a furcsa hogy 17 évig bírta ezt a barátnőd és te is csak most ez a pár hónap elviselhetetlen.
Tudod kérdező haa valóban nagy lenne a gond ahogyan azt elpadod, akkor szerintem már a nagymama lépet volna ez ügyben.
A másik dolog pedig hogy mibol van otthol a probléma??? Lehet még van az ok a szülőknel is.
Nekem sántít ez a dolog .
Egyébként a gyámhatóság biztos hogy nem hozzátok helyezné el,mivel ez egyenlő lenne azt.higy osszekoltozettek. És ugye a gyámhatóság sem akarja férjhez adni 17 éves lányt.
És ha oda költözne is,majd anyukád fogja eltartani???
17 évesen még ne táamszkodj az állandó munkahelyedre, ugyanis bármi lehet, és nem biztos, hogy a fizetésedből el tudnád tartani kettőtöket. (Ha összeköltöztök, anyukádat ne számold bele, nyílván nem ő fogja eltartani a barátnődet, hanem te).
A valós problémáról viszont még mindig nem írtál.
14: Nekem van ismerősi körben 5-6 ilyen sztori, hogy elvállaltak egy gyereket az ismerősi vagy távolabbi rokoni körből 14/16/17 évesen, mert otthon nem volt jól, és sajátjukként nevelték. Egyik esetben pont a fiuk barátnője volt az, elvállalták anyagilag, és ők tartották el, bizony. Mi is neveltünk egy unokatestvért 16-18 éves koráig pont ilyen okokból.
Szóval ha az adott felnőtt elvállalja a kislányt (a kislány nagymamája vagy a Kérdező anyukája), akkor mi akadálya is van?
17: Érteném a válaszodat, ha nem írtam volna le azt, hogy ismerőst, barátot, barátnőt is ugyanúgy vettek magukhoz.
Ez a szülő döntése, független a gyerekek közti viszonytól.
Mért, ha a testvérek megharagszanak egymásra, akkor a szülők kiteszik őket a házból??:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!