Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vehetnem ra őket? 19/l

Hogyan vehetnem ra őket? 19/l

Figyelt kérdés

Anyukammal es a nagyszuleimmel elek együtt. 12 évig kitűnő tanuló voltam, most pedig kitűnő érettségit tettem. Tehát nagy a valószínűsége, hogy felvesznek egyetemre.

3 éve van barátom és szeretnék osszekoltozni vele, ahova mennénk az egy saját lakás ( a nagyszuleime) sajnos ok nagyon szigorúak, kizárt, hogy megengednek,hogy egyutt éljünk. Nem tudom, hogy diakmunkabol lehetne-e albérletet fizetni, egyetem mellett. 3 éve folyamatosan diákmunkan voltam nyáron, így van egy kis pénzem. 360000 pontosan, nem tudom, hogy ez így kezdésnek eleg-e. Egy kis segítségnek a 120 ezres diákmunka mellé. Kettonknek annyi, tanácstalan vagyok. Őt támogatnak a szülei engem, ha osszekoltozni vele semmiképp.

2016. júl. 15. 15:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg nekik hogy már rég nem vagy szűz, hadd hisztizzék ki magukat. Akkor talán rájönnek hogy nincs értelme akadályozni a kapcsolatotokat.
2016. júl. 15. 19:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Nincs joguk a szüleidnek megakadályozni, hogy összeköltözz a barátoddal, hiszen már régen felnőtt vagy. Szerintem ne lakást béreljetek mert az nektek drága lenne (80-120 ezer/hó), hanem szobát! Egy kiadó szoba nem kerül olyan sokba (csak havi 20-30 ezer). Mellé dolgozol egy nagyoh keveset és már vígan eléltek. :)
2016. júl. 16. 01:51
 13/16 anonim ***** válasza:
* nagyon
2016. júl. 16. 01:52
 14/16 anonim válasza:
Felnőtt ember vagy, azt csinálsz, amit akarsz, akárhogy hisztiznek.
2016. júl. 17. 02:00
 15/16 anonim válasza:

Ha több emberrel vesztek ki egy többszobás lakást, az sokkal olcsóbban jön ki, mint egy saját. Ennek hátránya a közös konyha és fürdő, de szerintem azt meg ki lehet bírni. :)

De nem értem. Mit gondoltak, orvosi mellett dolgozni fogsz? Mert enned a nagyszüleid lakásában is kéne, meg rezsit fizetni. Az oké, hogy szigorúak, azt értem. De a koliban se lakhatnátok együtt, akkor azt miért nem fizetik?

2016. júl. 17. 09:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Kollégiumban nem megoldhatatlan hogy együtt lakjanak.
2016. júl. 17. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!