Hogyan vehetnem ra őket? 19/l
Anyukammal es a nagyszuleimmel elek együtt. 12 évig kitűnő tanuló voltam, most pedig kitűnő érettségit tettem. Tehát nagy a valószínűsége, hogy felvesznek egyetemre.
3 éve van barátom és szeretnék osszekoltozni vele, ahova mennénk az egy saját lakás ( a nagyszuleime) sajnos ok nagyon szigorúak, kizárt, hogy megengednek,hogy egyutt éljünk. Nem tudom, hogy diakmunkabol lehetne-e albérletet fizetni, egyetem mellett. 3 éve folyamatosan diákmunkan voltam nyáron, így van egy kis pénzem. 360000 pontosan, nem tudom, hogy ez így kezdésnek eleg-e. Egy kis segítségnek a 120 ezres diákmunka mellé. Kettonknek annyi, tanácstalan vagyok. Őt támogatnak a szülei engem, ha osszekoltozni vele semmiképp.
Ha több emberrel vesztek ki egy többszobás lakást, az sokkal olcsóbban jön ki, mint egy saját. Ennek hátránya a közös konyha és fürdő, de szerintem azt meg ki lehet bírni. :)
De nem értem. Mit gondoltak, orvosi mellett dolgozni fogsz? Mert enned a nagyszüleid lakásában is kéne, meg rezsit fizetni. Az oké, hogy szigorúak, azt értem. De a koliban se lakhatnátok együtt, akkor azt miért nem fizetik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!