Hogyan vehetném rá őket?
Sziasztok!:)
15 éves lány vagyok, és szeretnék elmenni egy fesztiválra néhány barátommal,1 napra. Ők 16 évesek, Pesten találkoznánk,onnan közösen folytatnánk utunkat. Egész sűrűn járok Budapestre, Kecskemétre járok gimnáziumba. A fesztivál tőlünk olyan 120 km-re lenne, vonattal mennénk. A szüleim elváltak, édesapámat még nem kérdeztem, de anyukám nem enged, ezáltal valószínűleg apa sem engedne, mert közösen egyeznek meg. A megérzésem (és mostohaapám) azt súgja, leginkább az út miatt nem engedi. Hogyan vehetném rá?
15 éves gyereket én se engednék el ilyen messzire. Hiába 16 évesek a barátid. Ők is csak gyerekek. Ezeken a fesztiválokon meg mindig megy az ivás.
Egyáltalán ismerik a szüleid a barátaidat?
Nem a vonatozás, távolság miatt nem engednek. Hanem azért mert tudják hogy az ilyen fesztiválok a zene mellett a piálásról, szexről, rosszabb esetben még drogozásról is szólnak.
15 évesen, ha korábban még nem nagyon buliztál, 1-2 italtól is könnyen elvesztheted a kontrollt arra, hogy többet ne igyál, utána meg az ilyen hely kiválóan alkalmas arra, hogy piásan akár több srác is megdugjon.
A normális szerintem mai mércével az, ha 16 éves korodban barátnőiddel úgy kezdesz járni bulizni, hogy mindig kijelöltök egy ügyeletes tyúkanyót, aki vigyáz rátok, azt még engedi ha buliban kicsit rátok nyomul srác, de már hazarángat, ha a srác rögtön magához akarna vinni. Kérjen csak telefonszámot, másnap józanul Te döntsd el, hogy akarsz-e tőle még valamit.
Igen,ismerik a barátaimat. Jártam már régebben is buliba, illetve alkoholt is fogyasztottam már,tudom a határokat,de nem célunk inni, nem is azért megyünk, főleg hogy van annyi eszünk hogy ilyen messze nem iszunk.
Illetve sajnos volt már sajnos szerencsém pár pedohoz,szóval nem iengedném idegen fiúnak hogy akár csak hozzámérjen,ne ilyen tipikus útszélinek képzeljetek el,légyszives.
Egyébként nem a fesztivál miatt nem engednek, mivel annyit tudnak hogy koncert,mert csak az miatt mennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!