Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Nagyon elegem van!

Mit csináljak? Nagyon elegem van!

Figyelt kérdés

Úgy terveztem pár hete, hogy felmegyünk Budapestre nyaralni, mert sokmindent lehet ott csinálni. Kb úgy határoztam el, hogy első nap plázázok egyet(a Westendben nem csak vásárolni lehet), másnap a Ligetben cirkuszt nézek vagy állatkert, harmadik nap libegő, ha lesz negyedik nap meg elutazunk esetleg a Barlangfürdőbe vagy nem tudjuk hova...

A baj, hogy anyám átalakította úgy, hogy reggel ugye orvoshoz megyünk és utána indulunk, szálláselfoglalás, satöbbi, kb 4-kor plázázás, kb 7 óráig. Másnap meg vmi rossz kirándulás (helyet nem írok), harmadnap meg Miskolcot(!!!) vagy valami más várost akar bejárni vmi várat vagy múzeumot... Mondtam neki hogy ez így nem ér, hogy az ő kényei (nem ebben a stílusban) amíg két napot vesznek igénybe, addig én ,,cserébe'' kb 3 órát kapok. Mondtam neki, hogy nyugodtan menjük oda ahova akar, de nekem is jarjon a 3 órás plázázás mellé még egy nap. (Nincs anyagi gondunk)

De ő nem enged a huszonötből. Segítsetek...

2016. júl. 15. 11:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
12%
4. Én is oda vagyok a westendért és nem azért mert nem láttam életemben boltott és miből gondolod hogy az unokahúgodék 5 órát elk.rtak a plázában ? Lehet voltak moziban ami 2 óra kb vagy másfél és ha akartak venni pár cuccot? Amit nem lehet kapni a sarki közértben vagy a helyi boltban? Most csak egy példát mondok: ha videójátékot akarsz venni egyértelmű hogy nem a dm-be megyek hanem az 576-ba vagy a Media Markt-ba ezzel csak azt akarom mondani hogy nem mindent találsz meg egy boltban
2016. júl. 15. 13:31
 12/23 anonim ***** válasza:
12%
*akarok
2016. júl. 15. 13:32
 13/23 anonim ***** válasza:
73%
Nem értem mi a jó a plázákban.
2016. júl. 15. 13:33
 14/23 anonim ***** válasza:
26%
13. Ha van gyereked és karácsonyra kér egy nerf-öt hova mész? A cipő boltba vagy a plázai játékboltba?
2016. júl. 15. 13:36
 15/23 anonim ***** válasza:
94%
14# hát azért nem mind1 hogy a nyaralásodból cseszel el fél napot vagy külön mész oda mert tényleg szeretnél valamit venni....
2016. júl. 15. 13:38
 16/23 anonim ***** válasza:
80%
Vágd fel az ereidet! Utána megtanulja,hogy veled nem szórakozhat.....
2016. júl. 15. 14:41
 17/23 anonim ***** válasza:
89%
Ne húzd fel magad, árt az egészségnek.
2016. júl. 15. 16:33
 18/23 A kérdező kommentje:
A tiédnek, ugye? Köszi!
2016. júl. 15. 16:35
 19/23 anonim válasza:
87%

#18 szerintem ezen jobban felhúzta magát :D de énis azt mondom neki hogy ,nyugi, süt még a nap :D

Amúgy megtanulhatnál még helyesen is írni.

2016. júl. 15. 16:39
 20/23 anonim ***** válasza:
91%
Te most azon vagy kiakadva hogy kapcsolatba kerülsz a kultúrával?
2016. júl. 15. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!