Van- e köztetek olyan, aki kirakta a Gyerekét ( nagykorú) a lakásból a viselkedése miatt ( drog, iskolakerülés)?
Véletlenül elküldtem.
... amivel tudatosítod benne, hogy szereted, mellette állsz, de elhatárolódsz azoktól a dolgaitól, amik neked nem férnek bele a normálisba. Kérd ki szakember véleményét is a döntésed előtt.
Remélem idővel minden rendeződik nálatok!
Kedves 23-as! Mond csak, tökéletes nevelésed, és példamutatásod része volt ez a nemes jellem is, amit most megcsillogtattál? Belerúgni abba, akinek problémája van, így is gyötri magát, szenved. Süt belőled az arrogancia, ítélkezés, lenézés. A szülők is hozott anyagból dolgoznak, nem minden a nevelés. De sajnos te azok közé tartoznak, akik már a gyerek csecsemőkorában szuperanyaságuknak tulajdonítják, ha a gyerek jól alszik...Az emberek sokszor ilyenek. Maguknak tulajdonítják a sikert, a külvilágnak a kudarcot. De te ezt mind vissza fogod kapni, ezt a sok gonoszságot, és majd rájössz, hogy magas lóról lehet igazán nagyot esni!
Kedves kérdező, ne vedd a lelkedre a rosszindulatot. Beszélj a fiaddal, és mond meg neki, hogy vagy vállal egy bentlakásos rehabilitációs programot, és természetesen utána, és alatta minden támogatást megkap, vagy egy meghatározott napon kirakod őt. Nem tudsz mit tenni, felnőtt ember, neki kell meghozni a döntést. Ha nem vállalja a rehabot, akkor sajnos el kell őt küldened, mert soha nem fog megváltozni....amíg nem Kell!
Ne legyél annyira öntelt, hogy saját érdemednek gondolod a fiad személyiségét. Én is ugyanazt a nevelést kaptam, mint a bátyám, és az életem mégis totálisan más irányba megy, mint az övé - mert más a személyiségünk. De örülünk neki, hogy a te fiad a határt őrzi, de az ő sikereiben neked nem kötelező megfürödni.
Ne a híd alá rakd a gyerekedet, Kérdező. Inkább orvoshoz kéne.
nem akarásnak nyögés a vége igazából mindegy hogy most teszed ki vagy akor kerül utcára ha te már nem leszel
így se úgy se lesz életképes
minél jobban bele merül annál rosszabb lesz
mindent el fog lopni a lakásból minden filléredet elszedi
meddig fogod ezt birni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!