Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van- e köztetek olyan, aki...

Van- e köztetek olyan, aki kirakta a Gyerekét ( nagykorú) a lakásból a viselkedése miatt ( drog, iskolakerülés)?

Figyelt kérdés

2016. júl. 13. 18:25
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
92%

Véletlenül elküldtem.

... amivel tudatosítod benne, hogy szereted, mellette állsz, de elhatárolódsz azoktól a dolgaitól, amik neked nem férnek bele a normálisba. Kérd ki szakember véleményét is a döntésed előtt.

Remélem idővel minden rendeződik nálatok!

2016. júl. 14. 10:46
 32/42 Snorri ***** válasza:
60%

Kedves 23-as! Mond csak, tökéletes nevelésed, és példamutatásod része volt ez a nemes jellem is, amit most megcsillogtattál? Belerúgni abba, akinek problémája van, így is gyötri magát, szenved. Süt belőled az arrogancia, ítélkezés, lenézés. A szülők is hozott anyagból dolgoznak, nem minden a nevelés. De sajnos te azok közé tartoznak, akik már a gyerek csecsemőkorában szuperanyaságuknak tulajdonítják, ha a gyerek jól alszik...Az emberek sokszor ilyenek. Maguknak tulajdonítják a sikert, a külvilágnak a kudarcot. De te ezt mind vissza fogod kapni, ezt a sok gonoszságot, és majd rájössz, hogy magas lóról lehet igazán nagyot esni!

Kedves kérdező, ne vedd a lelkedre a rosszindulatot. Beszélj a fiaddal, és mond meg neki, hogy vagy vállal egy bentlakásos rehabilitációs programot, és természetesen utána, és alatta minden támogatást megkap, vagy egy meghatározott napon kirakod őt. Nem tudsz mit tenni, felnőtt ember, neki kell meghozni a döntést. Ha nem vállalja a rehabot, akkor sajnos el kell őt küldened, mert soha nem fog megváltozni....amíg nem Kell!

2016. júl. 14. 15:28
 33/42 Snorri ***** válasza:
60%
Még annyi, hogy megpróbálhatsz beszélni apukával. Komolyan. Ha nem hajlandó együttműködni, akkor megmondhatod neki, hogy kirakod a fiút, és akkor majd odaköltözik az apjához. Ez nem azért van, mert nem szereted, hanem mert így nem tudsz tenni semmit, amíg az apja nem működik együtt veled. Sokszor még együtt is nehéz. Ha odaköltözik hozzá, akkor majd egy idő után besokall, és akkor majd ő fogja kérni az együttműködést. Lényeg, hogy legyél következetes, és az ő érdekében keményítsd meg egy időre a szíved!
2016. júl. 14. 15:32
 34/42 anonim ***** válasza:
87%

Ne legyél annyira öntelt, hogy saját érdemednek gondolod a fiad személyiségét. Én is ugyanazt a nevelést kaptam, mint a bátyám, és az életem mégis totálisan más irányba megy, mint az övé - mert más a személyiségünk. De örülünk neki, hogy a te fiad a határt őrzi, de az ő sikereiben neked nem kötelező megfürödni.

Ne a híd alá rakd a gyerekedet, Kérdező. Inkább orvoshoz kéne.

2016. júl. 14. 16:06
 35/42 A kérdező kommentje:
Mint írtam mindent megkerestünk, így az orvost is!! Nem hajlandó az együttműködésre!
2016. júl. 14. 20:19
 36/42 anonim ***** válasza:

nem akarásnak nyögés a vége igazából mindegy hogy most teszed ki vagy akor kerül utcára ha te már nem leszel

így se úgy se lesz életképes

minél jobban bele merül annál rosszabb lesz

mindent el fog lopni a lakásból minden filléredet elszedi

meddig fogod ezt birni

2016. júl. 14. 21:17
 37/42 anonim ***** válasza:
90%
Szia! Kitartást! Nem egyszerű élethelyzet ez, sajnos a nevelésnek sokszor semmi köze hozzá, inkább a barátok és a társaság amibe kerül. Milyen szert használ, lehet tudni?
2016. júl. 16. 10:14
 38/42 Gyomri válasza:
Szija,sajnalom h igy alakult. Szerintem ha igy (kenyezteti)az apa akkor mond meg nyugodtan menjen hozza lakjon nala ha ennyire jobban tetszik neki. Ha van egy kis esze es normalisan gondolkozik mar neharagudj igy mondom akkor rajon h nalad a heje,es ne edd magad az miatt h pont azt tette amit raszoltal. Vegulis azt mergedbe mondtad majd o is rafog jonni vagy lehet mar rajott csak most elvezi az eletet mert megkap mindent h az apa tamogatja. Elobb utobb visszafordul en szerintem mikor rajon h hibazott. Engem is tagadtak ki sokszor mert ejjeleket elultem nem mentem iskolaba,elkerultem diszkoba barosnak ott osszejottem a fonokkel rengeteget ittam vegul ott hagytam a sulit is osszekoltoztunk. Sok hujeseget csinaltam mivel megbantottam oket de mar rajottem,bosszubol keztem el az elzullest mert rossz gyermekorom volt es addig bosszuskodtam magam csapdajaba estem most banom. Ha akarsz beszelni irj privatba. Kitartast,udv.
2016. júl. 19. 21:54
 39/42 A kérdező kommentje:
Koszi irok!!!!
2016. júl. 20. 14:30
 40/42 anonim ***** válasza:
Az én bátyámat kb 16 évesen de Madács Andreának hívnak
2016. szept. 16. 19:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!