A szüleim nem engednek tattot pedig nagykorú vagyok. Mivel győzzem meg őket?
Sziasztok!18 eves vagyok fiú.A szüleim nem engedik hogy tattot varrassak magamra,pesig már megtettem.Eleg diszkrét tetovalast csináltattam.A probléma,hogy anya mivel hívő így szerinte ez bűn a gonosztol van stb...a szüleim külön élnek. Apám szerintem leis szedni a golyoimat...mivel érveljek,hogy elfogadjak? Anya mondta ha tattom lesz mehetek amerre látok...segítséget kérnek szépen!
A válaszokat előre is köszönöm!!
Jogod van tetoválást csináltatni, ebben igazad van.
Akkor viszont beleszólhat, ha az ő pénzét használtad ehhez az akarata ellenére.
Egy tetoválás lehet elfogadható, jó dolog is, ha nem gusztustalan, közízlést sértő dolgot ábrázol, nem tetováltatod tele az egész testedet, és nem valami felesleges dolgot (például egy futókapcsolatod nevét) varratod magadra.
Valószínűleg anyukádat nem fogod tudni meggyőzni, még ha betartottad, amit fentebb leírtam és ezt elmondod neki, akkor sem, de ha ezeket tényleg betartod (saját pénzből valami normálisat), akkor nyugodtan tetolváltass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!