Van- e köztetek olyan, aki kirakta a Gyerekét ( nagykorú) a lakásból a viselkedése miatt ( drog, iskolakerülés)?
Márpedig nevelés kérdése! Nekem senki ne mondja meg a tutit, én 17(!) évesen szültem a fiamat. Minden segítség nélkül neveltük fel, mert sem a férjemnek, sem nekem nem voltak már akkor szüleink. Albérlet, munka, piacozás, majd építkezés, stb. De EMBERT neveltem. Ma 15 rendőrségi pólót, nadrágot, zubbonyt, vasaltam ki, mert hajnalban viszi a szakaszát a határra. 39 éves vagyok, a fiam 22. Miért nem csavargott soha? Miért dolgozott már diákként is? Miért nem kerülte az iskolát???
Mert mindig csak a jó útra tereltük, semmi rosszat nem látott itthon, szeretetben élek az apjával a mai napig. Ennyi a titok.
Vezetni kell, irányítani, példát mutatni, figyelni rá, szeretni, megérteni, támogatni, biztonságot adni neki, ugyanakkor következetesnek lenni. Igen, példás szülőnek tartom, magam, mert az én fiam hajnalban az országhatárt megy védeni, és nem egy drogos fesztiválon fog fetrengeni.
Lehet utánam csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!