Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy anya legalább...

Mit tegyek, hogy anya legalább egy picit engedjen? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Anya egyátalán nem enged el sehova,konkrétan egész nyáron itthon ülök eddig még sehol nem voltam és szerintem nagy valószínűséggel nem is fogok eljutni sehova..16 évesen nem szeretnék egész nap itthon ülni.

Amikor megkérdezem, hogy elmehetek-e esetleg a városba sétálni a barátnőimmel egy fagyit megenni vagy bármi akkor mindig talál kifogásokat és próbál alkudozni, hogy majd ha megjavulok (itt ő arra gondol, hogy éjszakánként fent vagyok sokáig, de ez csak azért teszem mert egyszerűen nap közben nincs meg az elegendő energia levezetésem és nem tudok elaludni) és egy hétig minden nap lefeküdtem időben és Ő ezt tudta is de mikor arra került volna a sor, hogy akkor most el is engedjen valahova akkor mindig kitalált valamit, hogy ne tudjon elengedni, pedig felelősségteljes és okos lány vagyok, de ő ezt egyszerűen nem akarja bevallani magának vagy ötletem sincs.

Az osztálytársaim minden nap berúgva mennek haza éjfélkor én pedig még a nyáron az utcára sem mehettem ki..

Mit tudnék csinálni?

2016. júl. 11. 02:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Na, pont ezért nem enged el anyukád, mert ilyen osztálytársaid vannak, akik berúgva mennek haza a buliból. Micsoda ifjúság nevelődik!!! Nagyon jól teszi anyukád, hogy félt. Nincs egy normális lány az osztályban? Előbb hívd fel magadhoz a barátnődet, hogy meg tudja ismerni, kiféle,miféle. Ne szórakozni akarjál elmenni, hanem hasznos időtöltésekre: menjél el biciklitúrákra, menjél el, fedezz fel egy másik várost, menjél múzeumokba, könyvtárakba, ott lehetne normálisabb emberekkel megismerkedni, nem a bulikban, oda - úgy látszik - csak részeges, kábítószeres alakok járnak.
2016. júl. 12. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!