Fontos! 18 év alatt hova és hogyan tudnék elköltözni?
Figyelt kérdés
Egy 16 éves fiú vagyok és otthon vernek. Most nem részletezném, de már nem bírom tovább és szeretnék ebből kiutat találni. A nagyszüleim már nem élnek és az unokatestvéreimet csak kiskoromban láttam utoljára. Ilyenkor kihez tudnék fordulni? Lehet hülyeség a kérdés, csak nem tudom hogy ez hogy megy..2016. júl. 8. 20:13
11/13 anonim válasza:
Azért én meghallgatnám a másik oldalt is mert nem hiszem hogy mindent elmondtál..
12/13 anonim válasza:
Utolsó:
Ha szerinted van bármilyen olyan indok, ami miatt egy gyereket agyba főbe lehet verni, a saját szüleje által, akkor te is részese vagy a problémának ami miatt ez az egész topik létezik.
A kérdező pedig igenis le írta mi miatt verik: mert frusztráltak, és a jegyei miatt.
Milyen jó rendszer nem? Nem elég, hogy az iskola egy rahedli stresszt rak az emberre, még a testi fenyítést is jelentse. Volt ilyen osztálytársam, mindenki tudta róla, hogy ilyeneket a szülei, a tanárok is. Folyamatosan rettegett dolgozatosztásnál, hogy hanyas lett neki, mert 4-es alatt nadrágszíjjal verték el, 4-esért csak kézzel.
A legtöbb tanár inkább belejavított a dolgozatába és azt is beleszámolta, így mindíg megvolt neki az 5-ös...
13/13 anonim válasza:
Semmi nem indokolhatja hogy verje a gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!