Hogy mondjam meg, hogy nagyon szeretem, de képtelen vagyok elköltözni? Egy anya hátrahagyná így a gyerekét?
11.-es vagyok.
Anya nyáron férjhez megy, a pasi külföldi. Nincs vele semmi bajom, jó fej, kedves velem, anyával nagyon szeretik egymást. Viszont nem akarok külföldre költözni.
Eddig elnyomtam ezt magamban, elhitettem magammal, hogy jó lesz és nem fog hiányozni a budapesti élet, de ez nem így van... Maradni szeretnék, de nem tudom, ezt hogy mondjam el anyának.
Nagyon szeret engem és attól félek, hogy akkor inkább szakítana a vőlegényével (elég szoros a kapcsolatunk).
De ezt sem akarom, hiszen végre tényleg boldog és az elején nehezen, de meglennék nélküle, meg azért ez nem azt jelenti, hogy soha többet nem látnánk egymást, tuti, hogy naponta több járat indul oda.
Bocsánat, én is 11 évesnek olvastam (fáradt vagyok).
Így tényleg jobb lenne, ha itt fejeznéd be a sulit, és továbbtanulást már kezdheted ott, ha akarod. Jól járnál vele.
Ne költözz, ha megteheted maradj....
Az a kuldöldi elet nem rolad szolna , hanem az ök hazassagukrol, mezesheteikröl.... Veled ki foglalkozna? A te erzeseiddel ? Azzal h hogyan birkozol meg a fajdalommal amit a költözes okoz? Kivulallonak erezned magad es egyedul... Sirnal estenkent a szobadban....
Ha maradhatsz , maradj ne szakitsd ki magad a megszokott körmyezetedböl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!